Zack Snyder ve Warner Bros. arasında sıkıntı büyük!

Bu hafta Warner Bros ve DC Comics için sıkıntılı geçiyor. Önce Seth Grahame-Smith, The Flash filminin yönetmenlik görevini bırakmıştı, daha sonra ''yaratıcı fikir çatışması'' sebebiyle Aquaman filminin yönetmeni James Wan'ın da bırakacağı dedikoduları dönmüştü ama Wan paylaştığı fotoğrafla görevinin başında olduğunu gösterdi.


James Wan'ın paylaşımı fırtınayı birazcık da olsa dindirse de, Batman v Superman vizyona girdiğinden beri Zack Snyder ve Warner Bros. yetkilileri arasında soğuk savaş var. Bunun en büyük sebebi yıllarca beklenen bu kadar büyük bir filmin gişede bekleneni verememesi. Film şu an 900 milyon dolar hasılata yaklaşmış durumda ve çok çok büyük bir ihtimalle 1 milyar dolar barajını geçemeyecek. Zack Snyder şu ana kadar Man of Steel ve Batman v Superman olmak üzere 2 DC Comics filmi yaptı ve Londra'da çekimleri devam eden Justice League'in de yönetmenlik koltuğunda oturuyor. İlk 2 filmi gişede bekleneni veremedi, izleyenler arasında ayrımlara yol açtı ve basın tarafından yeterli notu alamadı. Yine de Warner Bros. 3. film için Snyder'a 250 milyon dolarlık bir bütçe verdi.


Justice League çekimleri Batman v Superman'in vizyona girişinden birkaç gün sonra başladığı için Warner Bros. Snyder'ı görevden almayı ya da tepki çekeceği için filmi ertelemeyi tercih etmedi. Snyder ile araları iyi olmasa da eğer iyi bir iş çıkarmadığı takdirde Justice League Part 1, Snyder'ın DCEU'daki son filmi olacak.


Man of Steel ve Batman v Superman'in en çok eleştiri aldığı konu görsellik olarak çok iyi olsa da hikaye ve kurguda çok büyük kopukluklar vardı. Ben her ne kadar Snyder'ın iyi bir iş çıkarabileceğini düşünmesem de bu kadro ve bu büyüklükte bir filmin harcanmaması için umudumu koruyorum.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget