Pazar Kahvesi #16

Pazar Kahvesi(1-8 Mayıs)

Batman Forever Tim Burton'ın elinden çıksaydı kostüm nasıl olacaktı? Yeni Han Solo bulundu. Grand Ward çizgi romanlarda Iron Man zırh giymeye başladı. Ve daha neler neler oldu. Gelin bu haberlere bir göz atalım. 

Wolverine 3 Castten Yeni Haberler

Wolverine 3 son haftalarda belli cast haberleriyle Pazar Kahvesi'nin radarına takılmaya başladı. Hadi hayırlısı. Bu hafta içinde tam iki cast haberi geldi bunlar Eriq Lasalle ve Elise Neal'a ait. Rolleri ve filmdeki önemleri bilinmiyor şimdilik.

Batman 3 Olsaydı Kostümü Böyle Olacaktı,

Tim Burton yönettiği iki Batman filminden sonra 3. bir filme girişti ama o filmi hiç tamamlayamadı. Ama eğer tamamlasaymış filmde Batman böyle görülecekmiş.





Han Solo Bulundu

Beautiful Creatures ve Tetro gibi filmlerden tanıyacabileceğimiz Alden Ehrenreich, Harrison Ford'un oynadığı efsaneleşmiş Han Solo karakterini gençliğini anlatan solo filminde başrol oynayacak. Chewbacca'yı da görme ihtimalimizin yüksek olduğu bu solo film 2018'de çıkacak. 


Rebirh:Batman #1in Kapağı Çok Tanıdık

Zaten Batman'e ait olan bir kapağın önce Spawn şimdi de yine Batman tarafından gönderme yapıldı. Bakalım nasılmış bu bahsettiğimiz kapak.
Bu 1988'de yayınlanan sayının orjinal kapağı

Bu da daha sonrasındaki Spawn versiyonu.
Ve tabi yeni kapağımızdan bir görsel

Arka planı ve hatta yazı fontu bile aynı olan bu kapakları ilk bakışta ayırt etmek çok zor.

,

Grant Ward Yeni Iron Man


Agents of Shield dizisinden tanıdığımız Grant Ward dizinin çizgi romanında Iron-Man zırhı giyecek. Serinin 5.sayısından yayınlanan görselden öyle anlıyoruz. Peki Nasıl? Niçin? Neden? İşte muhtemelen tüm bu soruların cevabı da orada.

Rebirth Yeni Görseller

Evet geçen sefer paylaşmıştık ama şimdi yeni göeseller geldi biz de bu görselleri Pazar Kahvesinde ağırlayalım dedik. Nasıl? İyi etmiş miyiz?





Empress Film Olabilir, Bu Ne Hız Hollywood

Daha 2.sayısı çıkan çizgi romanın film söylentileri çoktan aldı başını gidiyor. Yazar koltuğundaki tecrubeli isim Millar. Wanted, The Kingsman:Secret Service gibi işlerinde perde arkasındaki kişiydi kendisi. Aynı zamanda Huck, Irredeeamble gibi çizgi romanlarda onun kaleminden çıkma. Yazdığı çizgi romanların film olmak konusunda bir geçmişi var yani. Ve henüz ortada bir şey olmasa da Empress için bazı tekliflerin geldiğini söyledi Millar. Eğer şimdiden böyle bir eşy olduysa ileride bu film öyle ya da böyle çıkar.

Solo Filmi En Çok İstenen Avengers Üyesi

Evet şu ana kadar solo filmi çıkmamış ama çıkmasını en çok istediğiniz Avengers üyesi kim? Sizi bilmem ama çoğunluğun oyu Black Widow'dan yana %48'le neredeyse oyların yarısını alan karakter en yakın rakibi Vision'a %33'lük bir fark attı. Sıralama şu şekilde;
1-Black Widow %48
2-Vision %15
3-Falcon %12
4-Hawkeye %10
5-War Machine %8
6-Scarlet Witch %7

Bu hafta içi Black Widow solo filmi çıkma ihtimali  hakkında soru gelince Kevin Fiege'in "Olsa cidden güzel olurdu ama onu yapana kadar yapacak çok projemiz var." ifadelerini kullandığını da dipnot olarak geçelim.

Bir de bu oylamaya katılanlara Team Cap mi Team Iron Man mi sorusu da yöneltilmiş. Burada da sonuç %53'e %47 Captain America üstünlüğüyle sonuçlanmış.




Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget