Fantastik Dörtlü Yuvaya Dönebilir

Hatırlarsanız Marvel 2020 için 3 film duyuracağını söylemişti. İşte onlardan biri söylentilere göre belli oldu. Ve açıkcası kimsenin bu filmi beklemediğini biliyoruz çünkü bu film telifi  Fox’ta olan Fantastik Dörtlü'den başkası değil.
Fox’un X-Men evreni kurmak istediğini ve bunun için X-Men’e TV dizileri çıkartmak istediğini biliyoruz. Ancak Fox için ortada şöyle bir problem vardı, X-Men’in dizi hakları Marvel’deydi. Ve bir söylentiye göre Fox ile Marvel, X-Men’in dizi haklarıyla Fantastik Dörtlü’nün film haklarını takas etmiş durumda.
Fox’un bu seneki başarısız film girişiminden sonra, gerekli isimler kendi aralarında oturup filmin neden tutmadığı hakkında beyin fırtınası yapmışlardı. Zaten filmin nerelerde başarısız olduğu belliydi. Asıl soru Fox’un çıkarmayı düşündüğü ikinci filmi ilk filme rağmen nasıl toparlayacağıydı. Eğer bu söylentiler doğruysa muhtemelen Fox, bu seriyi devam ettiremeyeceğini anlamış ve telifi Marvel’e teslim etmiş durumda. Ve o sorunun yerini yenisi almış durumda. Marvel, Fox’un fiyaskosundan sonra izleyiciyi bu filme nasıl çekecek ve orijin hikayesi işleyecek mi?
Umarız söylenti doğru çıkar ve Spider-Man’in ardından Fantastik Dörtlü de yuvaya dönenler furyasına katılır. Üstelik bu telif alımıyla birlikte sadece evrene Fantastik Dörtlü değil, Galactus, Silver Surfer, Doctor Doom gibi karakterler de katılabilecek. Marvel bu telifi alırsa kötü karakter sıkıntısını da çözüp, turnayı gözünden vurabilir.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget