George Lucas Legends of Tomorrow'a Gelecek, Tesadüfler Silsilesi Boy Gösterecek

Disney Star Wars'a ve Marvel'a sahip olabilir. Fakat bu CW'nin bir DC dizisi için Star Wars'un fikir babası George Lucas'ı kullanamayacağı anlamı taşımıyor. Evet yanlış duymadınız, George Lucas Legends of Tomorrow'a geliyor. Hem de genç versiyonuyla.

Öncelikle Rogue One'dan sonra akıllara direk şu soru gelecektir. Genç Lucas'ı oluşturmak için CGI mı kullanılacak? Tabii ki hayır. CW'nin o kadar parası olsa Legends of Tomorrow dizisi yerine Green Lantern dizisi yaparlardı herhalde. Lucas'ı Matt Angel canlandıracak ve Lucas filmde sinema okuyan genç bir öğrenci olacak. Yani bayağı geçmişe gidiyoruz.


Bölümde Lucas bazı sebeplerden dolayı film okulunu bırakmış olacakmış. Ardından sonuç olarak da Star Wars'u ve Raiders of the Lost Ark'ı hiçbir zaman yapmamış olacak tabii. Bunun sonucunda da Star Wars sayesinde mühendis olan Ray ve Raiders sayesinde tarihçi olan Nate yavaşça dehalarını kaybedip bambaşka insanlar olarak karşımıza çıkacaklarmış. Diziyi takip etmememe rağmen bu bölümü sanırım izlemeyi düşünüyorum şimdiden, ilginç olacağa benziyor.

Son olarak da uyarayım, arkadaşlar lütfen ZAMAN YOLCULUĞU YAPMAYIN! Görüyorsunuz tehlikeli sonuçlara yol açıyor. Bugün Star Wars gidiyor, bakarsınız yarın Batman kayıp. Bu konuda daha dikkatli ve hassas olalım. İyi günler dilerim.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget