Logan'da kesinlikle Deadpool beklemeyin

Dün gece, 2016'dan beklentimizin kalmadığı saatlerde içimizi kıpır kıpır eden ve bizi heyecanlandıran bir olay yaşandı. Stüdyolardan aldığı duyumlarla ünlü TheWrap, 3 Mart 2017'de vizyona girecek ve Hugh Jackman'ın son kez karakteri canlandıracağı Logan'da, Deadpool'un yer aldığını haber olarak girdi!

Bu haberin ilk dalgaları da yüzlerce internet sitesinin, sosyal medya hesabının bunu duyurmasıyla oldu. Twitter'da, Facebook'ta veya Instagram'da bu tarz siteleri takip ediyorsanız eminim anasayfanız bir anda Ryan Reynolds ve Hugh Jackman görselleriyle dolmuştur. Buna ek olarak TheWrap bir de Deadpool sahnesinin David Leitch tarafından çekildiğini yazdı. David Leitch kim? Deadpool 2 için adı geçen yönetmenlerden biri. Yani TheWrap aynı haberde Deadpool 2'nin de yönetmenini açıklamış oldu.

Yaklaşık 10-15 dakika Deadpool'un filmde yer aldığı haberine sevinenler ve üzülenler oldu. Ben de üzülenlerden biriyim. Neden mi? E çünkü ilk fragmanda western havasında bir film izleyeceğimizi öğrendik. Dünyada mutant sayısı çok az, Logan'ın bakış açısından film acayip karanlık ve buhranlı. Deadpool'a hayran kaldım kalmasına da, bu filmde kendisinin yeri yok. Ha after-credits olur, post credits olur eyvallah, gelsin oynasın.

Çok kısa sürede haber büyüyünce filmin yönetmeni James Mangold, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman duruma el attı.


James Mangold: ''Kafayı yiyen herkese, TheWrap yanlış haber veriyor. Sakin olun.'' 


Ryan Reynolds: ''Maalesef, doğru değil. Mahkum 24601 solo görevde.''


Hugh Jackman: ''Aynen dediklerinden...''


[4Pieb] Telsion: ''Yan yana değil ama belki postcredit sahnesinde olur? Ne yaptığınızı anladım!''

James Mangold: ''Filmde yok. Yazılardan sonra yok. Filmin adında yok. Kutuda yok. Tilkiyle yok. Vazgeç.''


DarthPotter: ''İnsanlar doğru olduğu için senin yalan söylediğini düşünüyor. Doğru olmadığını onaylayabilir misin?''

James Mangold: DEADPOOL FİLMİMDE YOK. Büyük harfle yazınca onaylamış oldum mu?''


James Mangold kelimenin tam anlamıyla bağıra bağıra Deadpool'un filmde olmadığını ve olmayacağını onayladı. Deadpool ve Wolverine'i aynı ekranda görmek istiyorsak Ryan Reynolds'ın Hugh Jackman'ı ikna etme kampanyasının sonuç vermesini beklemek zorundayız.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget