Dan Slott, Yeni Spider-Man Serisine İlgisizlikten Şikayetçi


All-New All-Different döneminde The Amazing Spider-Man serisini takip ediyor musunuz? Eğer olanları bilmiyorsanız, Doctor Octopus tarafından beden değişikliğine maruz kalan Peter, tekrar kendi bedenine kavuştu, sonra da Doc Ock'un kurduğu imparatorluğu büyütüp Parker Industries adıyla bütün dünyaya yayılan bir şirket yönetmeye başladı.

Serinin yazarı, Peter'ı Amazing Spider-Man #700'de öldürdüğü için taşlamaya maruz kalan Dan Slott, Spider-Man'in bu seneki eventi Clone Conspiracy'nin, çizgi roman satıcıları tarafından yeterince fazla sayıda sipariş edilmediğinden şikayetçi.

Twitlonger'a yazdığı duyuruda, Clone Conspiracy ve satıcılardan uzunca bahsetti:

**Çizgi Roman satıcıları, LÜTFEN OKUYUN** 

Böyle bir mesajı size ikinciye yolluyorum. Daha önce Amazing Spider-Man #698 çıktığında, o sayının çok BÜYÜK bir şeyi başlatacağını söylemiştim. (Hani Peter'ın ölümü ve SUPERIOR SPIDER-MAN serisinin başlangıcı olan seri). Yani bu tarz bir uyarı için sicilim oldukça temiz, değil mi?

Yeterince sayıda Clone Conspiracy #1 sayısı sipariş etmediniz.
Ve bu BİZİM suçumuz. 
Bütün röportajlarda ve tanıtımlarda bu serinin, çıktığı zaman asıl Spider-Man serisi olacağını söylemiştik. Ancak pek sallanmadığımıza göre, sanırım BİZ bu bilgiyi size yeterince veremedik.  Bu yüzden bunu son kez söylüyorum:
CLONE CONSPIRACY, ASIL Spider-Man dergisi olacak. 
Bu bir mini seri değil, bu senenin SPIDER-MAN EVENTİ bu.
Clone Conspiracy dediğimiz zaman aklınıza SPIDER-ISLAND, ENDS OF THE EARTH ve SPIDER-VERSE gelsin. O derecede BÜYÜK bir şey bu. Çok fazla yan seriyi etkileyecek, AMAZING SPIDER-MAN, PROWLER ve SILK (ki hepsi tie-in olacak) en çok etkilenenler olacak. 

Normal Spider-Man okurlarınız bu seriyi almak isteyecek çünkü ANA SERİ bu olacak. 

Düzensiz Spider-Man okurlarınız, sosyal medya ya da sağdan soldan duyduklarıyla bu seriyi almak isteyecekler...bazı *sebepler* yüzünden. 

Jim Cheung'un çizimleri, John Dell'in çinileri ve Justin Ponsor'un renkleriyle, piyasadaki en iyi serilerden birisi olacak--ve YENİ okurlar getirecek. Sonra da panelleri, insanlarda dövme olarak göreceksiniz. 

Şu anki basım sayılarına bakarak, Clone Conspiracy'nin satışlarının tükeneceğinden ve yeni basımlara gidileceğinden oldukça eminim. Tabii böyle olunca bazı okurların koleksiyon düzenleri de bozulacak--ve bunu istemeyeceklerini biliyorsunuz, bunu SİZ de istemezsiniz, ben de istemem. Yani, bir el atın olur mu? ;-) 

CLONE CONSPIRACY #1'in son sipariş tarihi BU pazartesi, 19 Eylül.  

(Eğer bir okursanız ve bunu görüyorsanız, bugün yerel satıcınızı arayın ve sizin için Clone Conspiracy #1'i ayırdığından emin olun. Çıktığı zaman almaya niyetliyseniz, salı günü onları aramak çok geç olacak.) 

Teşekkürler!
Görüşürüz!
Dan
Not: Lütfen paylaşın.

Özellikle  "Düzensiz Spider-Man okurlarınız, sosyal medya ya da sağdan soldan duyduklarıyla bu seriyi almak isteyecekler...bazı *sebepler* yüzünden." kısmı biraz düşündürücü. Peter'ın başına bir şey daha mı gelecek?

Siz Amazing Spider-Man serisini takip ediyor musunuz? Marvel'ın Ağustos ayında ilk 10'a giren tek çizgi romanı, Clone Conspiracy eventini başlatan The Amazing Spider-Man #16'ydı. Dan Slott'un sözlerine kulak verecek misiniz?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget