Daha fazla Kingpin'e hazır mısınız?

Daredevil'ın iki sezonunu da izleyip Vincent D'Onofrio'nun harika Kingpin performansına ve karakterin hikayesine hayran kalmayan var mı aramızda? Kanımca MCU'nun en başarılı kötü adamı olan Kingpin, Charlie Cox'ın canlandırdığı Daredevil ile birlikte beyaz perdeye taşınması gereken karakterler listesinde başı çekiyorlar. Hatta mümkünse bir sonraki Spider-Man solo filminde baş kötü Kingpin olsun lütfen.

Marvel'ın çok başarılı giden Netflix dizilerinde bu ayın sonunda üçüncü dizimiz Luke Cage'e kavuşuyoruz. Daha sonra Iron Fist var onlardan sonra da sırada The Punisher ve The Defenders var. Bunlardan da sonra 2018'de Daredevil üç ve Jessica Jones ikinci sezonlarını izleyeceğiz. Bildiğiniz gümbür gümbür geliyorlar yani.

İlk sezonda baş kötü, ikinci sezonda yan rolde olan Kingpin'i son olarak hapishanenin ağa babası olarak görmüştük. Peki kendisini bir daha izleyecek miyiz? Bu kadar başarılı iki sezon ve izleyicilerin beğenisinden sonra Kingpin'i kesmek Marvel için pek akıl kârı bir iş olmaz. Wilson Fisk'in MCU'daki geleceği hakkındaki açıklamaları bizzat Vincent D'Onofrio yaptı;
Marvel televizyon departmanında çok yaratıcı ve yetenekli isimler var, özellikle departmanın başındaki Jeff Loeb çok akıllı biri. Benim Marvel ile olan sözleşmemde çok büyük yükümlülükler yok, diğer projelerin aksine işi yaparken hayatımı veya ailemi bir kenara bırakmam gerekmiyor. Eğer Jeff bana gelip bir teklifte bulunursa kabul edeceğim. Senaryo ve hikayeler çok iyi olduğu için elimden gelen her şeyi yapacağım. Size hiç baskı yapmayan Netflix gibi bir şirketin olması da büyük avantaj. Bütün amaçları ortaya güzel bir şeyler çıkartmak. Yine iyi bir teklifle gelip ''Yer alacak mısın?'' diye sorarlarsa cevabım ''Kesinlikle!'' olacak.

Biz Kingpin'li her işe varız!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget