Suicide Squad'ın ilk gişe rakamları geldi

Rotten Tomatoes tartışmalarını, kötü yorumları ve kesilen Joker sahnelerini bir yana atalım, artık para konuşmanın zamanı geldi. Suicide Squad ABD, Birleşik Krallık, Meksika ve Kanada gibi gişe açısından önemli yerlerde vizyona girdi. Geçen gün verdiğimiz haberde filmin çok çok büyük bir gelir kapısı olan Çin'de vizyona giremeyebileceğinden bahsetmiştik, gerçekten de öyle olacakmış gibi görünüyor.

Suicide Squad gişede açılışı 65 milyon dolar ile yapıp Deadpool, Iron Man 2, Captain America: The Winter Soldier ve Spider-Man 3 gibi filmleri geride bıraktı. DCEU filmleri arasından da Man of Steel'i geçip 81 milyon dolarlık Batman v Superman: Dawn of Justice'in gerisinde kaldı.

Suicide Squad'dan herkesin beklediği bir rekor var: Guardians of the Galaxy'nin 94 milyon dolarlık Ağustos ayı açılış haftası rekorunu kırması. Ayrıca genel hasılatta ise Man of Steel'in 668 milyonunu geçmesini beklesek de aynısını Batman v Superman: Dawn of Justice için söyleyemem çünkü filmin Çin'de vizyona girmemesi hasılat açısından çok çok büyük bir kayıp. 2016 filmleri arasında Deadpool (782 milyon dolar) ve Captain America: Civil War'ı (1 milyar 151 milyon dolar) geçmesi bir hayli zor. İlla bir filmi geride bırakması gerekiyorsa da bu 534 milyon dolar ile X-Men: Apocalypse olacaktır.

Suicide Squad ülkemizde 12 Ağustos'ta vizyona girecek, önümüzdeki gişe rakamları için takipte kalın!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget