Pazar Kahvesi #29

Pazar Kahvesi (1-7 Ağustos)


Vakit geçip yeni sezon yaklaştıkça dizilerden ve vizyona girmiş ve girecek filmlerden de az da olsa haberler geliyor. Bu hafta da özellikle Suicide Squad filminden haberler gelmeye devam ediyor, şu an için hala haber değeri var, çünkü ülkemizde daha vizyona girmedi. Bunun yanımda Supergirl dizisinden de görseller gelmeye devam ediyor. Hepsi ve daha fazlası için buyrun başlayalım…


Suicide Squad Cephesinden Bir Dolu Haber Var


Biliyorsunuz ki Suicide Squad birçok ülkede vizyona girdi ve eleştirmenler tarafından olumsuz yorumlar aldı. Önce stüdyo tarafından gelen baskılardan söz edildi, stüdyonun daha ‘’aydınlık’’ bir film görmek istemesi sonucunda sanki iki farklı filmin harmanlandığı yorumları geldi, üstüne yetmezmiş gibi birçok Joker sahnesinin kesildiğini öğrendik. Öğrendiğimiz bir diğer haber ise Zack Snyder’in Suicide Squad için bir sahne çektiğiydi, ki bu haber ardından gelen tepkiler ve yorumlar oldukça ilginç ve bir o kadar da komikti.İzleyicilerin birçoğu ‘’Snyder uğursuzluğunun’’ varlığına inanır olmuşlar desek yeridir. Bir de araya kaynatalım, John Ostrander, ki kendisi çizgi roman alemi için önemli bir isimdir, filmi beğendiğini söylemiş. Bunu da söyledikten sonra; Suicide Squad’ın vizyona girmesiyle öyle bir video klip geldi ki, bol Joker’li, stüdyo çatlatır.


Bunun haricinde aman dikkat, ‘’DC Comics filmlerinde after-credits sahnesi yok’’ diye düşünüp hemen salondan çıkmayın, çünkü Suicide Squad filminin sonunda bir sahne var. Söylentilere göre bu önemli bir sahne olacak ve büyük bir karakter karşımıza çıkacakmış. Hoş, kim olduğu hakkında sürpriz pek kalmamış olsa da, hala bilmeyenler için bu kahramanın kim olduğunu saklayalım. Bunun yanında, yine filmimizle alakalı Lego perspektifinden bir video var, onu izleyelim.


Son olarak da film 150 milyon dolar bandında, hala birçok filmin gerisinde olsa da ilk gelen rakamlar kadar üzücü değil. Daha net rakamlar içinse filmin Dünya genelinde vizyona girmesini beklemek daha doğru olacaktır diyerek, bir sonraki haberimize geçelim.


Legends of Tomorrow Yeni Kahramanını Buldu




Steel, Citizen Steel, Commander Steel… Bu isimler ek bir kahramanın yıllar geçtikçe değişen isimleri. İlk defa 1978 yılında karşımıza çıkan Commander Steel, bir zamanlar kendi serisine de sahipti, sonrasında Justice League ve Justice Society of America sayılarında görmüş olsak da, son yıllarda Earth-2 kahramanı olarak karşımıza çıkmıştı. Legends of Tomorrow’a Hourman’in katılacağını duyduktan sonra biraz JSA atılımı beklemiştik ancak atılım Commander Steel karakterinin eklenmesiyle geldi, bakalım başka karakterler de katılacak mı? Henry Heywood/Commander Steel karakterini yeni sezonda Matthew MacCaull canlandıracak. Yeni sezon heyecanlı gelecek gibi.

Supergirl Setinde Neler Oluyor?


Supergirl dizisine artık biricik kahramanımız Superman’in de katılacağını biliyoruz. İlk gelen tanıtım fotoğrafına ve set fotoğraflarına tepkiler çok olumlu olmasa da, setten gelen fotoğraflar bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Açıkçası bazı pürüzler hariç aklımda bir ‘’Acaba?’’ durumu oluşmadı değil, özellikle son zamanlarda Clark’ın gülmeyi unuttuğundan yakınan birçoklarımız için daha pozitif ve olumlu bir Clark Kent/Superman göreceğimiz aşikar. Aktörün ise role ne kadar oturup oturmadığını ise ancak bölümleri izlediğimizde göreceğiz. Ancak şimdi bir dolu set fotoğrafını sizinle paylaşalım istedik, hem de efsane bir düşmanın da aramıza katılacağını belli eden fotoğraflar…


Gambit’ten Ümit Kesiliyor Mu?




Oyuncusu seçildi, yönetmeni seçildi, yönetmeni ayrıldı, oyuncu da ayrılıyor mu derken hala proje aşamasında kalan Gambit filmi için, seyirciler açısından ümit kesiliyor. Film duyurulalı çok oldu diyemeyiz belki ama yine de duyurulmuş bir film için de pek de yol katedildiğini söyleyemeyiz. Projenin ilk yönetmeni Rupert Wyatt ayrıldıktan sonra yerine Doug Liman getirildi getirilmesine, ancak proje şu an Doug Liman ve başrol oyuncusu Channing Tatum’dan ibaret. Son olarak yapımcı Simon Kinberg’den çok da iç açmayan, hatta projenin geleceğini iyice sislere boğan bir temenni geldi; Kinberg son açıklamasında filmi yapmanın on yıldan fazla sürmemesini umut edercesine konuştu.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget