Batman v Superman'de Zack Snyder'ın tuhaf cameosu açıklandı

Çizgi roman filmleri için cameo denince akıllara Stan Lee gelse de Batman v Superman'in yönetmeni Zack Snyder'ın da filmde bir cameo sahnesi bulunuyordu. Bunu film vizyona girmeden önce öğrenmiştik ama ne sinemada ne de Blu-Ray versiyonu çıktıktan sonra evlerimizde Snyder'ı bir türlü görememiştik.

O çok merak ettiğimiz cameo filmin görüntü yönetmeni Larry Fong tarafından Twitter'da açıklandı. Filmde Bruce Wayne'i canlandıran tek kişi Ben Affleck değilmiş, Zack Snyder da rolde pay sahibi. Hani Bruce Wayne dövüş kulübünde Anatoli Knyazev'in peşindeyken bar kısmında telefonunu masaya koyup Anatoli'nin telefonundaki bilgileri kopyalamıştı. Heh, telefonu masaya koyan kişi meğerse Zack Snyder'dan başkası değilmiş. Kısaca Zack Snyder filmde Bruce Wayne'in eli olarak cameo yaptı yani.




Zack Snyder'ın bir sonraki durağı Kasım 2017'de Justice League olacak. Onda da Bruce Wayne'in ayağı olarak falan mı cameo yapar bilemem. Bu arada Justice League'den yeni fragmanın bu ay içerisinde yayınlanması bekleniyor, takipte kalın!


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget