Grood Geri Dönüyor



Flash 3. sezonun başından itibaren odağını tam olarak Savitar'a ve Iris'in ölümünü engellemeye vermiş durumda. Ama çok uzak değil, sezonun ikinci yarısında Grood'la savaşmaya da hazır olması gerekecek gibi.

Grood'u seslendiren David Sobolov, bu sabah telepatik gorilin 2017'de diziye geri döneceğini açıklamış. Biz bunu daha önce zaten duymuştuk ama kesin değildi. Dizinin yapımcısı Andrew Kreisberg üçüncü sezonda iki bölümün Gorilla City'de geçebileceğini söylemişti.


Grood'u ilk sezonda Flash'a karşı Harrison Wells/Reverse-Flash'le çalıştığını, ikinci sezondaysa sadece Dünya İki'ye, kendisi gibi olan gorillerle yaşayacağı bir ormana gönderildiğini izlemiştik. Gorilla City de bu orman olacaktır zaten, yukarıdaki fotoğrafla da bize bir göz atma şansı vermişlerdi daha önce.

Evet, sonunda Grood'u daha fazla izleyebileceğiz bölümler yolda gibi gözüküyor. Flash'ın sezon arasından çıkmasınaysa yaklaşık bir ay var. 24 Ocak'ta yeni bölümüyle sizlerle tekrar buluşacak Flash. O zamana kadar Flash'tan eksik kalmayayım, hakkında bir iki çizgi roman okuyayım derseniz sizi şöyle Flash okuma rehberimize alalım. Özellikle 3. sıradaki Gorilla Warfare hikayesi güzel bir Grood hikayesidir, öneririz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget