Agents of SHIELD'ın Ghost Rider'a parası yetmedi

Agents of SHIELD, San Diego Comic-Con 2016'da dizinin yeni sezonuna Ghost Rider'ın katılacağını duyurunca baya bir ses getirip, birçok kişiyi diziye başlatıp ilgiyi üzerine toplamıştı. Karakterin de hakkını verip acayip bir Ghost Rider izlettiler bize. Bir bölümde de Johnny Blaze reisi gösterip çok şık da bir jest yaptılar. Yani Johnny Blaze'in Marvel Sinematik Evreninde var olduğunu duyurdular.

Dizi şu anda sezon arasında ve 10 Ocak'a kadar yeni bölümü yayınlanmayacak. ABC kanalında yayınlanan dizinin bütçe sıkıntıları olduğunu Jed Whedon ve Jeffrey Bell itiraf etmek durumunda kaldılar. Sonuçta Ghost Rider'ı bir televizyon dizisinde her bölüm tutmak baya masraflı. Arabası ayrı masraf, kafatası ayrı masraf.

Yayınlanan son bölümde Robbie Reyes'in hikayesi son erdirilmişti, bu durum bütçe yüzünden olmuş. Ama bir yandan da evrendeki varlığını sürdürüyormuş. Robbie Reyes'i bir daha nerede görürüz? Seçenekler bol. Bütçe meselesi halledilirse Agents of SHIELD'a geri dönebilir. Agent Carter iptal edildiği ve Most Wanted'a onay verilmediği için dizi açığı var, kendi ABC dizisi olabilir. Beyaz perdede yan karakter olarak gözükebilir. The Defenders üyelerinin dizilerinde yer alabilir. Ya da en güzeli kendi Netflix dizisi olabilir. Bir de +18 olursa tadından yenmez.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget