NYCC 2016 Haberleri

Sayısız çizgi roman hayranının kapısında sabahladığı senenin en büyük panellerinden New York Comic-Con, 5-7 Ekim 2016 tarihlerinde Javits Center'da gerçekleşti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da stüdyolar arası rekabet savaşlarına sahne oldu. Kılıcını kuşanan geldi. San Diego Comic-Con'da beyaz perde ve televizyon baş rolde olurken, New York Comic-Con'da çizgi romanlar parlama fırsatı bulur. Biz de bu yıl önemli olan, gözümüze çarpan haberleri sıralayalım dedik. Buyursunlar!

Sinema ve TV Dünyasından Haberler

The Defenders ekibi toplandı!

NYCC 2016'da Iron Fist fragmanı alacağımız zaten belliydi, asıl sürpriz panele Netflix dizilerinin diğer kahramanlarını canlandıran Charlie Cox, Krysten Ritter ve Mike Colter'ın katılması oldu. Ekibin toplanışını ve kalabalığın çığlıklarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Iron Fist'e ön yargılı yaklaşmayın diyor Finn Jones!


Zaten Marvel'ın Netflix dizilerini izlemiş biri ''Iron Fist'in kim olduğunu bilmiyorum, izlemem.'' demez herhalde. Iron Fist'i Finn Jones canlandırıyor. Dizinin çekimleri tamamlandı ve bütün sezon 17 Mart 2017'de yayınlanacak. Finn Jones ön yargı canavarlarını uyarıyor;
İnsanlar diziye burun kıvırmadan önce bir şans vermeliler. Dünyada eğlence/gösteri sektörünün en büyük iki firması Marvel ve Netflix ile çalışıyoruz. Ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar! 1970'lerde çıkan çizgi romanları 2016'ya uyarlıyoruz. İnanılmaz bir oyuncu kadromuz var, bence diziyi izleyince çok şaşıracaksınız.

Ghost Rider dizisine var mısınız?


Ghost Rider MCU'ya girişini Agents of SHIELD'ın bu sezon ki bölümünde yaptı ve biz baya baya memnun kaldık bundan. Karakteri canlandıran Gabriel Luna'nın dediğine göre eğer izleyiciler karakteri çok severlerse dizi gelebilirmiş!

ABC kanalının Marvel dizileri için bir girşimi var zaten fakat daha başarılı olamadılar. Agent Carter'ı iptal ettiler, Most Wanted'a ise yayın onayı vermediler. Herkesin sevdiği Ghost Rider dizisi neden olmasın?

Ant-Man and the Wasp animasyon serisi geliyor!



Disney, Marvel'ı satın aldı alalı beyaz perde dışında animasyon serilerinde de girişimlerini arttırdı. Bunun son meyvesi Disney XD kanalında yayınlanacak Ant-Man and the Wasp serisi olacak! Ant-Man'i Josh Keaton, Wasp'ı ise The Big Bang Theory dizisinden tanıdığımız Melissa Rauch seslendirecek!

Kendinizi Ant-Man and the Wasp ile kısıtlamayın; yeni Spider-Man serisi de yolda!



Daha taze taze Ant-Man and the Wasp dedik, Disney girişimlerini sürdürüyor dedik. Disney durur mu devam etmiş cevap yapıştırmaya! Peter Parker'ın daha güçlerini kazandığı yolun başında olduğu ve ergenlik problemleriyle uğraştığı bir Spider-Man animasyonu önümüzdeki yıl yine Disney XD ekranlarında yer alacak. Şu sıralar hali hazırda bir Spider-Man animasyonu var zaten; Marvel's Ultimate Spider-Man adında. Bu seri Ocak 2017 sıralarında sona erecek.


John Constantine, Arrow'a geri dönecek mi?


İlla ki duymuşsunuzdur; ha duymadıysanız da benden alın haberi. Hani 3 ve 4. sezonunu izlemek bile istemediğiniz Arrow var ya? Öyle böyle başlamadı yeni sezona! Efsane başladı ya! Bu efsaneliğe efsane katacak kişi de Constantine dizisiyle kalplerimizin sahibi olan ve geçen sezon da bir bölümde konuk oyuncu olarak yer almış Matt Ryan! Tabii bizim Arrow hakkında en büyük şikayetimiz diziye doğaüstü olayların çok fazla dahil edilip gerçekçiliğinin kaybolmasıydı. Ama Matt Ryan istisna değil mi? Olsun çünkü.

Matt Ryan dedi ki;
Uzun bir süreden sonra ilk kez takvimimde bir yoğunluk yok, ama işler belli olmadığı için de bunun böyle devam edeceğini düşünmek yanlış olur. Eğer Arrow'da yer almamı isterlerse ben her türlü varım, karakteri çok seviyorum!

Madam Gao'nun Iron Fist'te yer alacağı kesin!


Yukarıda paylaştığımız Iron Fist'in ilk fragmanında birkaç saniye de olsa Daredevil'dan hatırladığımız Madam Gao'yu görüyoruz. Karakterden aldığımız son haber Fisk'e ihanet edip New York'u terk ettiği yönündeydi. Artık gerçekten terk etti mi yoksa numara mı yaptı bilemiyorum fakat Gao'yu Iron Fist'te de izleyeceğiz.

The Punisher dizisinde Karen Page'i de izleyeceğiz!


Bunu zaten geçen hafta internete düşen set fotoğraflarından öğrenmiştik fakat onaylama da geldi. Karen Page, The Punisher dizisinde yer alacak! Daredevil'ın ikinci sezonunda 2 karakter arasında baya sıkı bir bağ kurulmuştu zaten; çok da sürpriz olmadı. Dizinin 2017'de ya Iron Fist'ten sonra ya da The Defenders'dan sonra çıkması bekleniyor. Ne zaman çıkarsa çıksın; karakter Jon Bernthal canlandırdığı sürece biz her türlü varız!

Hayley Atwell, Agent Carter rolüne dönüyor!


Ama beklediğimiz şekilde değil. Hayley Atwell, Marvel's Avengers: Secret Wars animasyon serisinde seslendirmen olarak yer alacak. Dizide Captain America ve Iron Man, Kang ile savaşırken Agent Carter da onlara eşlik edecek.

Çizgi Roman Dünyasından Haberler



Misty Knight Kalkanı Taşıyacak

Şu anki iki Captain America serisinin de yazarı olan Nick Spencer, Sam Wilson'ın kalkanı tekrar Steve'e iade edeceğini söyledikten sonra Luke Cage'den de tanıdığımız Misty Knight'ın kısa bir süre için kalkanı kullanacağını belirtti. Spencer ayrıca Civil War II'da olan çoğu kötü şeyin arkasındaki kişinin Steve Rogers olduğunu söyledikten sonra işlerin daha da kötüleşeceğini, Steve'in sıradaki hikayesinin adının Hail Hydra olacağını söyledi.



Yeni Batwoman Serisi Geliyor

DC Comics, New52'ya başladığı zaman enfes bir Batwoman serisi de başlatmıştı. Daha sonra şirket her şeyi eline yüzüne bulaştırıp J.H. Williams III ve Haden Blackman'ın seriden ayrılmasına sebep olmuş, bir müddet sonra da seriyi bitirmişti. Rebirth evreninde Batwoman'ı sadece Detective Comics serisinde görüyorduk. Ocak ayında şu anki Detective Comics yazarı James Tynion IV ile Batwoman dergisinin yazarı olacak olan Marguerite Bennett, bir yan hikaye yazacaklar, Şubat ayında Batwoman Rebirth #1 çıkacak ve mart ayında da Batwoman #1'e kavuşacağız. Serinin çizerliği Captain America'dan tanıdığımız Steve Epting'de olacak. Peşin olarak söyleyeyim, ben Bennett'e güvenmiyorum, Epting'in tarzının da alıştığımız Batwoman'a pek yakın olmadığını düşünüyorum. Bunun yanı sıra Bennett daha önce Wonder Woman dergisi elinden alındığı için DC Comics'e ateş püskürtmüştü. Detaylara şuradan bakabilirsiniz.

DC'de Bir Çizer Ayrılığı Daha

Bu olay tam olarak NYCC2016'ya özgü bir haber olmasa da aynı zamanda meydana geldiği için listemizde. Teen Titans serisinin çizeri Jonboy Meyers, Facebook hesabı üzerinden Teen Titans serisini daha ikinci sayısında bıraktığını duyurdu. Ayrılığının sebebinden "yaratıcı görüş farklılıkları" şeklinde bahsedip yanlış anlaşılma yok diyerek duyurusunu bitirdi.


Green Lantern & Planet of the Apes Crossover Serisi Geliyor!


Green Lantern daha önce Star Trek markası ile de bir ortak seri gerçekleştirmişti. Bu sefer Planet of the Apes'i ziyaret edecekler. BOOM! ve DC Comics ortaklığıyla çıkacak seri Şubat 2017'de bizlere sunulacak.

Marvel'dan Star Wars Çizgi Romanlarına Ekleme Geliyor; Ne Olduğunu Bilmiyoruz!


Disney, Marvel Comics'i satın aldığından beri Marvel'ın Star Wars çizgi romanlarıyla harika bir iş çıkardığı aşikar. Beyaz perdede Star Wars ve Marvel'ın gizlilik ve hiçbir şey söylemeyip bizleri meraktan öldürme tutumunu bilirsiniz. Bu ikili birleşince ortaya daha acayip bir şey çıktı. Aralık ayında Star Wars çizgi romanlarında yeni bir hareketlenme olacak fakat ne olduğu bilinmiyor. Bildiğimiz tek şey Kieron Gillen'ın yazar, Kev Walker'ın da çizer olarak yer alacağı.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget