Logan'da neler olacak?

Wolverine 3'e Logan demeye ben de daha alışamadım, her şey çok hızlı gelişti. Dün akşam saatlerinde Hugh Jackman, Twitter hesabından filmle ilgili merak ettiğimiz en büyük şeylerden birini, ismini açıkladı ve bir de poster hediye etti.


Film 3 Mart 2017'de çıkıyor, alt tarafı 5 ay kaldı ve ilk detayları yeni alabildik. Hugh Jackman 2 gün önce katıldığı bir röportajda;
Önümüzdeki hafta bir şeyler çıkacak. Çok farklı olacak. Umuyorum ki bugüne kadar yaptığımız her şeyden farklı bir tonda geçecek.
Önümüzdeki hafta çıkacak derken posteri mi kastediyordu emin değilim, belki bir tanıtım fragmanı ya da direkt ilk fragmanı çıkartabilirler. Old Man Logan hikayesinde çok önemli rolü olan karakterlerin hakları Marvel'da olduğu için filmin teması farklı olabilir. TheWrap'in haberine göre Logan'da neler olacağı belli oldu.

Uyarı: Yazının devamı LOGAN'a dair OLASI SPOILER içerir.


Logan 2024 yılında geçecek ve baya karanlık bir film olacak. Hatta önceki bütün X-Men ve Wolverine filmlerinden daha karanlık bir film. Logan kahramanlığı falan bir kenara bırakmış ve kendini içkiye vermiş. Hasta, güçleri yavaş yavaş gidiyor ve iyileşme gücü de etkisini kaybediyor. Bazen hiç iyileşemiyor bile.

2024 yılında mutant doğumları çok nadir görülür bir hâle gelmiş. ''Transigen'' isimli bir devlet operasyon grubu bulduğu mutant çocukları deneyler yaparak ölüm makinelerine çeviriyor. Logan, posterdeki kıza akıl hocalığı yapıyor. Kızın ellerinde iki adet pençe var fakat kendisi Laure Kinney değil.

Professor X ise yaşlı ve sağlık durumu çok kötü. Güçleri dengesiz ve bazen hafızası gidip geliyor. Arada sırada Logan'ın kim olduğunu hatırlamadığı da oluyor. Professor X'in bakımı ve gözetimi için Albino isimli mutant Logan'a yardım ediyor.

Logan set fotoğraflarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget