Pazar Kahvesi #31

Pazar Kahvesi (15-21 Ağustos)


Agents of S.H.I.E.L.D.'ten Cast Haberleri

Galavant'tan tanıdığımız Mallory Jansen çizgi romanlarda Squadron Supreme ekibinin süper bilgisayarı AIDA'yı oynayacak. Geçtiğimiz sezonun finalinde de gördüğümüz AIDA'yı o zaman Amanda Rae seslendirmişti. Ancak şu andan itibaren rol/ses Jansen'a emanet.

Eskinin Wonder Woman'ı Supergirl'de ABD Başkanı

70'li yıllarda yayınlanan Wonder Woman dizisinde Wonder Woman'ı oynayan Lynda Carter, şimdi ise Supergirl dizisinde rol alacak. Supergirl'de Amerika Devlet Başkanını oynayacak Lynda Carter'ın dizide ne kadar rol alacağı ise belli değil.

Flash'tan 2 Cast Haberi

Flash'ın 3.sezonuna adım adım yaklaşırken 2 villianı daha canlandıracak oyuncu belli oldu. Bunlardan ilki Magenta. Magenta karakterini Fargo'dan tanıdığımız Joey King canlandıracak. Bir diğer karakter ise Top. Top karakterini ise Awkward'dan tanıdığımız Ashley Rickards oynayacak. İşin ilginç yanı Top normalde erkek bir karakter ancak dizide onu oynaması için kadın bir oyuncu seçildi. Muhtemelen tek bölümlük bir karakter olacağı için bu detay es geçilebilir sanırım.

Joker, Blade Runner'da

Yeni Joker'imiz Jared Leto sinemografisinde pek çok harika film bulunsa da bu filmler ile yetinmiyor ve bizi şaşırtacak yeni filmlere yelken açıyor. Requiem For A Dream, Mr.Nobody ve her ne kadar çok ön planda olmasa da Fight Club gibi filmlerden sonra bir de Joker gibi ikonik bir rolü üstlenen Leto şimdi ise Blade Runner'ın remake'inde rol alacak. Leto'nun filmde kilit bir rolü olacak. Blade Runner Harrison Ford'un da dönüşüyle birlikte epey kalabalık ve sağlam bir kadroya sahip oldu ve 2017'de de vizyona girecek.

Jessica Jones Oyuncusu Arrow'da

Jessica Jones'tan tanıdığımız Wil Thaval, Arrow'un yeni sezonunda görev alacak. Christopher Chance yani Human Target karakterini canlılındıracak aktörün dizideki rolü Oliver Queen yani Star City'nin belediye başkanının korumalığını yapmak olacak. Kendisi Human Target karakterini canlandıracak 3.aktör olacak. İlk olarak 92 yılında 7 bölümlük bir dizisi olan Human Target daha sonra da Fox kanalında yayınlanan 2010'da başlayan 2 sezonluk bir diziye de kavuşmuştu.

Runaways Dizi Olma Yolunda

Ex Machina, Y:The Last Man ve Saga gibi pek çok seri gibi Brian K. Vaughan imzası taşıyan Runaways dizi olma yolunda. Hulu kanalı ile izleme şansı bulacağımız bu dizinin yazar ve yapımcı ekibi de belli oldu. Josh Schwartz ile Stephanie Savage diziyi yazacak aynı zamanda yönetecek. Bu ikili daha önce CW'deki Gossip Girl dizisinde de yapımcı rolünü üstlenmişlerdi.

Powerless Cephesinde İşler Karışık

NBC'nin yeni komedi dizisi daha başlamadan sorunlarla karşılaşmaya başladı. Dizinin yapımcısı Ben Queen, NBC ile fikir ayrılığına düştüğü gerekçesiyle dizideki görevini bıraktı. Dizinin şu an bir yapımcısı yok. Bu nedenle de çekimleri ertelendi. Ancak bu ertelenmenin dizinin çıkış tarihini etkilemeyeceğini de belirtelim. Dizi planlandığı gibi bu senenin sezon arasında çıkacak.

DC Sean Murphy İle Anlaştı

The Wake, Punk Rock Jesus gibi serilerin yazar ve çizerliğini yapan Sean Murphy DC ile 2 yıllık kontrat yaptı. Kendisi yakın dönemde 2 Batman serisine el atacak bunlardan biri daha önce de birlikte çalıştığı Scott Snyder'in All Star Batman'inde çizer olarak, diğeri ise tamamen kendi yazıp çizeceği Batman'li bir "elseworld" hikayesi olacak. Bakalım kendisinden bu 2 yıllık dönemde nasıl hikayeler okuyacağız.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget