Harley Quinn ve Killer Croc Gotham dizisine geliyor

Suicide Squad ülkemizde daha vizyona girmese de Harley Quinn'in filmin yıldızı olduğunu her yerden duyuyoruz. Hatta o kadar beğenilmiş olacak ki bir diğer takım arkadaşı Killer Croc ile FOX'ın dizisi Gotham'da yer alacaklar!

Ortada enteresan bir durum var. Daha önce Arrow'da Suicide Squad fikri işlenmiş fakat karakterler beyaz perdede yer alacağı için kadro dizinin hikayesinden çıkartılmıştı. Thea'yı canlandıran Willa Holland da ''Önce diziye birilerini sokuyorlar daha sonra ''Beyaz perdede yer alacakları için diziden çıkartıyoruz.'' diyorlar. Bu da doğal olarak hikayenin akışını bozuyor.'' demişti. Marvel'ın aksine DC'nin dizi evreni ve sinema evreni birbirine bağlı değil. Suicide Squad'ın Arrow'dan çıkartılmasından sonra şöyle bir düşünce ortaya çıkmıştı; ''DC'nin beyaz perdesinde yer alan televizyonda yer alamaz.''

Gelin görün ki Supergirl'in The CW'ye transferinden sonra Superman'in dizide yer alacağı açıklandı. Tamam eyvallah Arrow'ın kötü gidişini buna bağlayamayız da, diziye de üvey evlat muamelesi yapılmıyor değil. Suicide Squad beyaz perdede yer alacak diye hem Deadshot'ı hem de Amanda Waller'ı dizide öldürdü adamlar. Sosyal medyada kötü gidişten dolayı ölümüne eleştirilen Stephen Amell çıldırmasın da kim çıldırsın?


Konuya dönelim. Harley Quinn ve Killer Croc Gotham'da yer alacaklar ama tabii ki Margot Robbie ve Adewale Agbaje canlandırmayacak. Dizi geçmişte geçtiği için orijin hikayeleri anlatılacak, hangi sezonda giriş yapacakları henüz belli olmasa da bu sezon için umutlanmaya gerek yok. Başta Harley Quinn olarak değil de Joker ile tanışmadan önce ki psikiyatrist Harleen Quinzel olarak açılışı yapabilir, aynı Harvey Dent gibi olur çok da güzel olur.

Gotham'ı izlemeniz için nedenler gittikçe artıyor. Bu sezon Poison Ivy de yetişkin hâliyle dizide yer alacak ve nihayet güçlerini kullanışını izleyeceğiz. Ayrıca bu sezonun kötüsü Court of Owls olacak! Bruce Wayne'in Batman olma yolundaki hikayesi, James Gordon'ın GCPD'deki yükselişi ve villain karakterlerin orijin hikayelerini sadece çizgi romanlarda değil, ekranda da izlemek istiyorsanız Gotham'ı kaçırmayın!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget