Natalie Portman ve Marvel ilişkisi ne durumda?

Natalie Portman çok özel bir insan ve harika bir oyuncu. Onu izlediğimiz ve yaptıklarını gördüğümüz için çok şanslıyız. ''Yaptıklarını gördüğümüze'' şöyle bir örnek vereyim; 1999'da çıkan Star Wars: The Phantom Menace'in galasına ertesi gün ki sınava çalışması gerektiğinden dolayı gitmemiştir. Harvard Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirmiştir ve Kudüs İbrani Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmıştır. İngilizce ve Japonca da dahil tam altı dili konuşabilmektedir.

Natalie Portman'ı ben eğitim ve oyunculuktaki başarısıyla Emma Watson'a çok benzetiyorum. Genelde küçük yaşta şan ve şöhrete kavuşmuş kişilerin şımarık olmasını bekleriz, çoğunluğu da böyle olur. Portman oyunculuğa 12 yaşında, Watson ise 9 yaşında başladı. Küçük rollerle de değil. Biri efsane Leon filmiyle, diğeri Harry Potter serisiyle oyunculuk hayatına adım attılar, film setlerinde büyüdüler desek yeridir. İkisi de ''Oyuncu olunca nasılsa hayatım kurtulur.'' düşüncesinde kişiler değil, ikisi de kariyerlerinin dışında aldıkları eğitimle ve saygınlıklarıyla müthiş birer rol model.

Natalie Portman, 2011 yılında Jane Foster rolüyle MCU'ya dahil oldu. Kendi kumaşının bir hayli dışında bir performansla hayal kırıklığı yarattı açıkçası. 2013'te devam filmiyle tekrar döndü fakat maalesef yine olmadı. Beklediğimiz ve alışık olduğumuz farklılığı yaratamayıp Chris Hemsworth ile arasındaki kimya tutmadı. Portman kesin olarak serinin üçüncü filmi Thor: Ragnarok'da yer almayacak. Kendisinden en son Avengers: Age of Ultron'da Thor, Tony Stark ve Maria Hill arasında geçen sohbette Nobel ödülü aldığını ve Dünyanın sayılı astrofizikçilerinden biri hâline geldiği haberini almıştık.


Portman geçen gün katıldığı bir röportajda ''Belki bir gün Avengers 7'de falan dönmemi isteyebilirler, hiçbir fikrim yok. Bildiğim kadarıyla Marvel ile yolculuğum buraya kadarmış. Hâlen büyümeye devam eden bir evrenin parçası olduğum için mutluyum.'' şeklinde bir demeç verdi.

Bu olması gerekendi ve Natalie Portman ile Marvel ilişkisi gayet güzel sona erdi. Gönül isterdi ki sinemaya ''Portman izleyeceğiz!'' düşüncesiyle girelim, belki bir gün aynı çizgi romanlardaki gibi Jane Foster çekici devralsın... Bu açıklamayla artık Natalie Portman ve Marvel arasındaki iplerin güzel bir şekilde koptuğunu söyleyebiliriz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget