Luke Cage Fragmanı Geldi


Çizgi romanların ilk siyahi kahramanı Luke Cage, Jessica Jones'ta karşımıza çıkıp genel olarak iyi bir izlenim bıraktıktan  sonra şimdi de kendi dizisinde göreceğiz Luke Cage'i. SDCC kapsamında gelen tanıtımla hepimizi heyecanlandıran ve sabırsızlıkla beklememize neden olan bu diziye bir de bir fragman geldi.


Fragman hakkında kendi açımdan şunu söyleyebilirim, Luke Cage gümbür gümbür geliyor ama bir sıkıntıyla. O sıkıntı da villian eksikliği. Dizi hakkında bu konuda hep bir kuşkum vardı ama fragman ile birlikte bu daha çok su yüzüne çıktı. İlk izlenim olarak çok da kötü bir izlenim bırakmasa da Kingpin ve Kilgrave gibi iki muhteşem villian'dan sonra biraz daha sönük kalacak gibi duruyor.

Jessica Jones'ta insanların zihnini kontrol edebilen Kilgrave gibi bir karakter vardı. Jessica'yı zihinsel ve fiziksel açıdan çok zorladı. Daredevil'de Kingpin vardı. Belki kendisi fiziksel olarak çok da güçlü değildi ama şehrin yarısından fazlasına sahipti ve kelimenin tam anlamıyla dokunulmazdı. Hâliyle Daredevil'i her açıdan zorladı. Şimdi, Luke Cage'de ise psikopat bir mafya babası görünümü çizen bir villian var. Evet kendisi Luke Cage'i zihinsel açıdan yıpratabilir ama kurşun geçirmeyen bir adamı fiziksel açıdan zorlamak için Kingpin'in eski konumunda olması gerek. Bunun da olacağını sanmıyoruz. Peki sizce fragmanda gösterilen belki sen kurşun yemiyorsun ama diğer insanlar yiyor mantığı dizinin çarkını döndürmeye yetecek mi? Siz ne düşünüyorsunuz? Belki de villian'ın bize gösterilmeyen meziyetleri vardır, ha?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget