Sıkı tutunun; Man of Steel devam filmi geliyor

Suicide Squad çalkantıları sürerken Warner Bros. ve DC Films tarafından DCEU'yu genişletmeye devam edecek hamleler de yavaş yavaş ortaya atılıyor. Şu an için Warner Bros.'ın planında DC için her yıl iki film var. San Diego Comic-Con 2016'da Batman solo filminin çıkacağı ve Ben Affleck'in oynayıp yöneteceği açıklanmıştı. Tarih veya yıl belli değil, nereye sıkıştıracakları merak konusu.

Justice League dışında daha hiçbir DC filmi için devam filmi açıklanmamıştı, ben ilk olarak Ağustos ayı açılış haftası rekorunu kıran Suicide Squad'ın devam film haberini bekliyordum fakat bomba haber Çelik Adam'ın cephesinden geldi!


Warner Bros. ve DC Films'in içinden biri The Wrap'e, Man of Steel devam filmi için stüdyoların çalışmalara başladığı haberini vermiş. The Wrap de durur mu? Yapıştırmış haberi!

Man of Steel'in yönetmen koltuğunda Zack Snyder vardı, yapımcısı ise Christopher Nolan'dı ve film dünya çapında 668 milyon dolar hasılat toplamıştı. Zack Snyder göreve devam eder mi? Orası biraz muamma. Biz yine de Warner Bros. veya DC'den resmi açıklamayı beklemedeyiz!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget