David Ayer Suicide Squad açıklamalarını arka arkaya patlattı

Türkiye'de yarın vizyona girecek Suicide Squad'ı herkes konuşa dursun, yönetmen David Ayer filmini savunmaya ve yedirmemeye Empire ile yaptığı röportajda da devam ediyor. Joker'in filmdeki rolü, Batman ile ilişkisi, +18 versiyon ve senaryodaki değişiklikler hakkında konuştu.
İki küfür ya da birinin ağzına sigara tutuşturarak da bu filmi +18 yapabilirdik, ama bu insanların aklında ''+18'' değil. Kameralar daha çalışmaya başlamadan önce aklımızda PG-13 yapmak vardı. Filmin altı, yedi farklı versiyonu var. Bir tanesinde Doktor June ile başlayıp onun anlattığı hikaye sırasında Batman'in Suicide Squad üyelerini yakaladığı sahneleri izliyoruz. Daha sonra hemen Belle Reve'e geçiyoruz. Bu versiyonu test izleyicisine gösterince filmden bolca soru işaretiyle ayrıldılar. Amanda'nın üyeleri tanıttığı versiyonun daha iyi olduğunu düşündük.
Batman v Superman: Dawn of Justice'de Robin'in geçmişte öldürüldüğünü öğrenmiştik ve kostümünün üzerindeki yazılardan öldüren kişinin Joker olduğundan neredeyse emindik değil mi? David Ayer, Robin'i Joker'in öldürdüğünü onayladı. Ayrıca Joker'in Jason Todd olduğu teoriyi de bir süre önce ''duyduğu en saçma teori'' olarak tanımlamıştı.
Joker'in alnındaki ''Damaged'' dövmesi aslında Batman'e bir mesaj. Robin'i Joker öldürdü ve Batman bu yüzden Joker'in dişlerini döküp Arkham'a tıktı. Joker bu dövmeyi Arkham'da, ''Bana hasar verdin, ben çok güzeldim ve sen benim yüzümü mahvettin.'' düşüncesiyle yaptı. İnsanlar Joker'in filmin merkezinde olmasını istiyor, filme büyük etki eden harika sahneleri olmasına rağmen basının Joker'e ''cameo'' demesi bana komik geliyor.

Özellikle Joker'in ve diğer birçok sahnenin kesilmiş olmasına rağmen Batman v Superman: Dawn of Justice'deki gibi bir +18 ultimate edition versiyonunun çıkması şu an için pek mümkün değil. Jared Leto katıldığı röportajlarla stüdyo sitemlerini çok net belli ederken sahnelerinin yayınlanması için de zemin hazırlıyor.

Daha önce haberini yapmıştık, Suicide Squad Çin'de vizyona girmeyecek ki bu hasılat açısından devasa bir kayıp. Bu kaybı Suicide Squad Ultimate Edition ile tamamen olmasa da bir nevi telafi edebilirler. Madem hasılattan söz ettik, kısaca filmin gişedeki durumuna da değinelim.

Suicide Squad vizyona girdikten sonraki ilk Salı günü 14.2 milyon dolar topladı. Bu rakam Captain America: Civil War'ın, Avengers: Age of Ultron'ın ve Batman v Superman: Dawn of Justice'in bile üzerinde. Film şu anda vizyondaki altıncı günün sonunda 294 milyon dolarda, bu gidişle Batman v Superman'in 872 milyon dolarını geçir mi? Bekleyip göreceğiz!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget