Captain Marvel yönetmeni için listede 3 aday var

Captain Marvel projesi uzun zamandır Marvel'ın MCU takviminde yer alıyor, projede ilk adım SDCC 2016'da Brie Larson'ı Carol Danvers rolüne getirerek atılmıştı. Zamanında baş rol için de Emily Blunt gibi Charlize Theron gibi birçok isim listedeydi ve kararın açıklanması bir hayli uzamıştı. Aynı durum yönetmenlik koltuğuna oturacak isim için de geçerli. Ant-Man and the Wasp'ı saymazsak Captain Marvel, Marvel'ın ilk kadın süper kahraman solo filmi olacak.

Marvel Studios'ın bu pozisyon için listesinde üç isim yer alıyor;

1- Lesli Linka Glatter


Glatter'i beyaz perdeden çok, televizyondan tanıyoruz. Homeland'den The Newsroom'a, The Walking Dead'den True Blood'a kadar yıllarca sayısız dizide yönetmenlik yapmış. Kendisi 63 yaşında Teksas, ABD doğumlu. Carol Danvers halk arasında ''delikanlı kız'' diyebileceğimiz bir karakter olduğu için Teksas'lı oluşu Glatter için büyük artı. Carol'ın bu özelliğini senaryoya ve sahnelere yapacağı katkılarla beyaz perdeye çok iyi yansıtabilir.

2- Lorene Scafaria


Scafaria yönetmen olduğu kadar aynı zamanda bir yazar. 2015'te izlediğimiz The Meddler'a hem yönetmenlik hem de senaristlik yaptı. New Girl ve Ben and Kate gibi dizilerle televizyon geçmişi de var. Yaşı ise daha sadece 38!

3- Niki Caro


Diğer adaylara göre film deneyimi çok daha fazla. 1994 yılından beri yönetmenlik yapıyor. McFarland, USA ve North Country filmlerinin altında imzası var. 2017'de iki filmi daha vizyona girecek. 49 yaşında, Yeni Zelanda'lı.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget