Spider-Man: Homecoming'de kim hangi rolde belli oldu

Çekimleri devam eden Spider-Man: Homecoming hesapta Sony'nin kararıyla San Diego Comic-Con 2016'ya katılmayacaktı. Meğerse hepsi dümenmiş. Filmin yönetmeni ve oyuncuları tam kadro çıktı sahneye. Hatta filmden bir video bile gösterildi, resmi olarak yayınlanmadı. Videoda neler gösterildiğini buradan izleyebilirsiniz. Katılımcılara gösterilen dışında eğer Twitter hesabımızı takip ediyorsanız düzenli olarak filme katılan oyuncuları duyurduğumuzu bilirsiniz. O kadar çok oyuncu alımı yapıldı ki hâliyle rollerini de merak ediyoruz. Dün ki panele kadar filmin kötü adamının kim olacağı da belli değildi. Yani anlayacağınız Spider-Man: Homecoming ile alakalı merak ettiğimiz çoğu sorunun cevabını dün aldık.

Hangi villain yer alacak?


Filmin yönetmeni Jon Watts, bizzat kendisi açıkladı.
Vulture, Spider-Man çizgi romanlarındaki ilk kötü karakter. İkinci sayıda yer alıyor. Çok klasik bir karakter, daha önce beyaz perde veya başka bir yerde izlememiştik. Filmde yer alacak.
Vulture'yi, Michael Keaton canlandıracak.

Tony Revolori hangi rolde?



Peter Parker'ın okul hayatı denince akıllara Flash Thompson mutlaka gelir. Diğer ki iki seride de Flash karakteri yer almıştı. Bu sefer Tony Revolori tarafından canlandırılacak. Flash, Peter Parker'a lisede kabadayılık taslayan biridir ama büyük Spider-Man hayranıdır. Kendisi ayrıca Venom'un kullandığı üçüncü insan bedenidir.

Jacob Batalon hangi rolde? (soldaki)



Cevap: Ned Leeds. Çizgi romanlarda Ned Leeds, Peter'dan birkaç yaş daha büyük bir Daily Bugle muhabiridir  ve J. Jonah Jameson'ın sekreteri Betty Brant'e aşıktır. Beyni yıkandıktan sonra Jack O'Lantern tarafından öldürülmüştür. 

Zendaya hangi rolde?



Zendaya, Michelle Gonzales adında Peter'ın sınıf arkadaşlarından birini canlandırıyor. Zendaya'nın dediğine göre Michelle derslerinde çok iyi ve hem Peter ile yakın arkadaş hem de tam bir Spider-Man hayranı.

Laura Harrier hangi rolde?



Laura Harrier lise yıllarında Flash Thompson'ın kız arkadaşı, daha sonra Peter Parker ile bir dönem ilişki yaşamış Liz Allan'ı canlandırıyor. Peter liseden mezun olup üniversiteye geçince bir süre çizgi romanlarda yer almasa da daha sonra The Molten Man'in üvey kızı olduğu ortaya çıkmıştır. Devamında ise Harry Osborn ile evlenmiştir.

Spider-Man: Homecoming'in şu ana kadar ki bütün set fotoğraflarını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget