WBTV San Diego Comic-Con'a 21 Dizi Getiriyor


International Comic-Con: San Diegoda WBTV, 21 farklı diziyi Comic-Con'a getirerek bir rekor kırdı. Haliyle sadece diziyi değil oyuncularını, yaratıcılarını da getirecek Comic-Con'a. Ve her birinin de ayrı bir paneli olduğu düşünülürse bu sene Comic-Con çok yoğun geçecek WBTV açısından.

Bu haberin bizi bu kadar ilgilendirmesinin temel nedeni ise WBTV'nin alt kanallarında CW ve CW'de yayın yapan çizgi roman uyarlaması diziler. The Flash, Arrow, DC's Legends of Tomorrow, Supergirl ve Izombie dizileri Comic-Con'da kendi panelini alacak.


Peki WBTV dahilindeki tüm çizgi roman uyarlaması bu kadar mı? Tabii ki hayır. Lucifer ve Gotham gibi dizilerin yanı sıra daha ilk bölümü yayınlanmayan Archie Comics uyarlaması Riverdale, DC'nin yeni komedi dizisi Powerless, Kevin Conroy'lu Mark Hamill'li Justice League Action ve sezon premierini yapacak olan  Teen Titans Go! da kendi panelinde olacak.

Arrow'dan Stephen Amell, The Flash'tan Grant Gustin, DC's Legends of Tomorrow'dan Brandon Routh, Victor Garber ve Caity Lotz, Gotham'dan Ben McKenzie, Supergirl'den Melissa Benoist, Izombie'den Rose McIver, Lucifer'dan Tom Ellis Comic-Con'daki yerlerini alacak. 


Bahsettiğimiz dizilerin Comic-Con'daki panel saatleri ise şöyle olacak;
Powerless Cuma 14:30
Izombie Cuma 17:30
Lucifer Cumartesi 13:30
Gotham Cumartesi 14:10
Supergirl Cumartesi 15:30
DC's Legends of Tomorrow Cumartesi 16:15
The Flash Cumartesi 17:00
Arrow Cumartesi 17:45
Riverdale Cumartesi 18:30




  

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget