Marvel Oyunları, Captain America'nın 75. Yılını Kutluyor!


Bildiğiniz gibi Marvel'ın, oyun konusunda DC kadar popüler olamadı. Kabul, DC Comics de turnayı Arkham serisi ve Injustice ile vurdu ama ortalığı yıkıp geçen oyunlar oldular. Bu sırada Marvel daha çok mobil oyunlara odaklanarak devam etti. İçlerinde oldukça güzel oyunlar da var. Kişisel olarak Marvel Future Fight'ı hala oynuyorum.

Ayrıca bildiğiniz gibi bu sene Captain America'nın doğuşunun 75. yıldönümü. Her ne kadar çizgi romanlarda Steve'e şu sıralar verilen Hydra rolü, okurları çok kızdırsa da Marvel, ilk intikamcının yıldönümünü her platformda kutlamaya niyetli. Bunun için Marvel'ın şu anda mevcut olan 7 oyununa 7 tane alternatif Captain America geliyor. Bakalım tek tek.

Marvel Contest of Champions - Mobil Oyun

Yeni Karakter: Civil Warrior
Kimdir?
Civil War'ın sonunda Cap yerine Tony ölür ve Steve sağ kalır. Ölen arkadaşının hatırasını yaşatmak isteyen Steve Rogers, Iron Man'in ark reaktörünü de kendisine alarak Civil Warrior ismiyle böyle bir çatışmanın asla olmayacağından emin olmak için çabalar.


Marvel Future Fight - Mobil Oyun

Yeni Karakter: Sharon Rogers
Kimdir?
Alternatif bir evrende Captain America o buzun içinde donmamış, geri dönüp Peggy ile evlenmiştir ve Sharon adında bir kızları olmuştur. Steve, emekli olup kalkanı bıraktığında yerine kızı Sharon, üstün eğitimler sonucunda kalkanı devralıp Captain America olmuştur.


Marvel Avengers Academy - Mobil Oyun

Yeni Karakter: 2. Dünya Savaşı Captain America'sı
Kimdir?
Cap, akademinin bu döneminde orijinal üniformasını giyerek oyunda var olmaya devam edecek.


Marvel Puzzle Quest - Mobil Oyun

Yeni Karakter: Peggy Carter
Kimdir?
Steve Rogers'ın, Captain America olamadan suikaste uğradığı bir evrende Ajan Carter ön plana çıkar ve süper asker serumunu kendisine uygulatır. Böylece, üstün bir saha ajanı olan Peggy, mükemmel bir Captain America olarak savaşına devam eder.


Marvel Avengers Alliance 2 - Mobil Oyun

Yeni Karakter: Captain America 1901
Kimdir?
Alternatif bir evrende Theodore Roosevelt'in Rough Riders ekibiyle İspanyol-Amerikan Savaşının büyük aktörlerinden birisi olan Jeremiah Rogers, Marvel evreninin ilk kahramanlarındandır ve kalkanı taşımaktadır.


Marvel: Avengers Alliance - Facebook Oyunu

Yeni Karakter: American Knight
Kimdir?
İkinci Dünya Savaşı sonrasında yeni bir karanlık çağ başlamıştır. Atom çağının sonunda ortaya çıkan tek umutsa tamamen zırha bürünmüş bu alternatif Captain America'dır.

Marvel Heroes 2016 - Bilgisayar Oyunu

Yeni Karakter: Captain America (Modern Asker)
Kimdir?
Steve Rogers, süper asker serumunu aldığı programa 75 yıl önce değil de bugünkü teknolojinin önderliğinde girseydi ne olacaktı?



Pekala, siz hangi Marvel oyunlarını oynuyorsunuz? En hevesle beklediğiniz karakter hangisi?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget