Hugh Jackman'dan Wolverine rolünü devralabilecek 4 aktör

Başlığı yazarken hafif bir duygulanmadım değil. Tam 16 yıl ve 2 solo olmak üzere toplamda 7 film. Hugh Jackman bir karakterle ne kadar bütünleşebilirse o kadar bütünleşti. Onun canlandırmadığı bir Wolverine karakterinin hayali bile zor kuruluyor. Şu sıralar karakteri son kez oynayacağı Wolverine 3 filmi için fiziksel olarak hazırlıklarını yapıyor. Jackman'ı ekranda son kez Mart 2017'de izleyeceğiz. 27 Mayıs 2016'da çıkacak X-Men: Apocalypse filminde yer alıp almayacağı ise belli değil, film çıkmadan da belli olmayacakmış gibi. Peki Hugh Jackman'dan Wolverine rolünü devralabilecek 4 aktör kim?

1- Tom Hardy

Tom Hardy, Jackman tarafından da desteklenen bir aktör. Fiziksel olarak ise role Hugh Jackman'dan daha uygun çünkü Wolverine'nin çizgi romanlarda boyu 1.70, Hugh Jackman'ın boyu 1.88, Tom Hardy ise 1.75 boyunda. Hardy'nin harika bir aktör olmasının dışında Wolverine karakterine mutlaka farklı bir bakış getirecektir. Kendisini Batman: The Dark Knight Rises filminde Bane karakteriyle hatırlarsınız. Şiddet seviyesi daha yüksek, daha kaba ve daha az esprili bir Wolverine izleyebiliriz hele ki FOX Deadpool sayesinde +17 filmlerin başarılı olduğunu anladıktan sonra. Tom Hardy'nin oyunculuğunu izlemek istiyorsanız çok da uzağa gitmenize gerek yok, Mad Max: Fury Road sizi tatmin edecektir.


2- Jake Gyllenhaal

Kendisinin Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinde neredeyse Bruce Wayne'i oynayacağını biliyor muydunuz? Jake Gyllenhaal öyle bir aktör ki ne zaman bir süper kahraman rolü için oyuncu aransa kendisinin adı listelerde hemen yer alıyor. Aktör 1.80 boyunda, günümüz teknolojisinde sırıtmaz bile. Ben Gyllenhaal'un oyunculuğuna hayran olanlardanım, en yakın örnek için Southpaw'u, en iyi performansı için ise Nightcrawler'ı mutlaka izleyin!


3- Norman Reedus

Tartışılır. Ama The Walking Dead'in yıldızı kesinlikle adaylar arasında yerini almalı. Karanlık ve asi havaları, aksiyon sahneleri harika, bir de motorsiklet sürüyor! Norman Reedus'un ciddi anlamda büyük bir hayran kitlesi var, dizide karakteri öldürmekten korkmalarının en büyük sebeplerinden biri de bu hayran kitlesi. Dediğim gibi; tartışılır ama tutturursa da alır yürür.


4- Liam Hemsworth

Thor'un kardeşinin Wolverine olması ne kadar manidar olurdu! Hemsworth daha 25 yaşında ve karakteri Hugh Jackman gibi en az 15 yıl taşıyabilir. The Hunger Games serisinde çok başarılı bir oyunculuğu var ve Indepence Day devam filminde de yer alıyor. Tek dezavantajı ise boyu çünkü Liam, Hugh Jackman'dan bile uzun! Boyu tam 1.91! İzleyiciyi geçtim kendimin bile 1.91'lik bir Wolverine'i ne kadar izlemek istediğimden emin değilim. Kamera hileleriyle, teknolojiyle bir çözümünü buldular diyelim, Liam Hemsworth Wolverine performansıyla hepimizi tatmin edebilir.


Sizi bilemem ama Tom Hardy ve Jake Gyllenhall arasında uykularımı kaçıracak bir ikilem yaşıyorum. Dediğim gibi, kararınızı fotoğraflara bakarak değil, performanslarını izleyerek karar verin. Kararı verecek Marvel Studios olsa koltuğumda rahat rahat oturup seçimin açıklanmasını beklerdim fakat kararı verecek 20th Century FOX. Süper kahraman evrenlerinin çalkantılı olmasının yanı sıra, Hugh Jackman gibi bir efsane yerine birini bulup izleyicileri memnun etmeleri gerçekten çok zor.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget