Captain America Civil War basın gösteriminden görüşler geldi!

Daha önce Captain America Civil War'un ön gösteriminden bazı Twitter yorumlarını paylaşmıştık. Geçtiğimiz günlerde ise basın gösterimi yapıldı ve film hakkında görüşler geldi!

Görüşlerin hiçbirinde SPOILER YOKTUR. Film hakkında görüş sahibi olmak için, beklentilerinizi belirlemek için mutlaka olmalısınız!

Empire Online:
Karşınızda Steve ve Tony varken kötü adama (villain) niye ihtiyacınız olsun ki? İkisi de kahraman. İkisi de birbirine karşı. Diğer karakterler filme çok iyi aktarılmış. Batman v Superman'i unutun. Alın size Ant-Man v Spider-Man, Hawkeye v Black Widow, Scarlet Witch v Vision, The Winter Soldier v Black Panther ve herkesin beklediği Captain America v Iron Man, hepsi bir arada. Esas Marvel süper kahraman olayı dediğiniz böyle olur. Bu Marvel'ın şu ana kadar ki en iyi filmi.

Uproxx:
Captain America Civil War Marvel'ın doruk noktası. Filmlerinin daha iyi olabileceğini aklımda canlandıramıyorum bile. Sanki 8 yıllık Marvel evreni bu film için kurulmuş. O kadar filmden sonra, Marvel bunu haketti. Şu ana kadar ki en iyi Marvel filmi. Abartmıyorum. Daha iyi bir film yapabileceklerinden şüpheliyim. ''Kusursuz süper kahraman filmi'' tanımına en yakın film bu film. Beni gerçekten mutlu ettiler.

USA Today:
Marvel'ın şu ana kadar ki en iyi işi olmasa da; o onur Captain America The Winter Soldier'a ait. Civil War'da, evreninin en büyük iki yüzü Chris Evans ve Robert Downey Jr'dan muhteşem performanslar izliyoruz. 


Forbes:
Captain America Civil War iyi bir film, bulabileceğiniz en büyük ekranda hoşunuza gidecek bir film. Yine de bu filmin çok fazla karakter yüzünden acı çektiği gerçeğini değiştirmez.

Games Radar:
Genel olarak iyi yönetilmiş, dengelenmiş bir film fakat hikayesi aktarılan çok fazla karakter var. Bir de MCU'nun en iyi ilişkisini bitirebilecek gereksiz bir yakınlaşma. Civil War ''patlamış mısır seyircisi'' için en mükemmel film olmakla birlikte kolay sorular sorulmasına da izin vermiyor. Team Cap mi Team Iron Man mi? Kimin umurunda? Burada tek kazanan Team Marvel!

Captain America Civil War ülkemizde 6 Mayıs'da vizyona girecek, filmin incelemesi için buralara uğramayı unutmayın!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget