Bir Marvel harikası: Charlie Cox


Hani derler ya ''karaktere bürünüyor'' diye... Charlie Cox onu yapıyor işte. Kendi adıma en başarılı çizgi roman dizisini inanılmaz şekilde taşıyor. Sadece oyunculuk da değil, aksiyon sahnelerinin çoğunda da kendisi yer alıyor. Charlie Cox'u beğenmeyen var mı? İlla ki vardır, onları ciddiye almayın. Bu adam rolünün hakkını sonuna kadar veriyor.


Hatırlatalım ki bu adam Londra'da doğdu. İngiliz aksanına sahip. Matt Murdock'ı oynarken mahkeme sahnelerinde öyle bir konuşuyor ki... ''Bu adamda mı İngiliz aksanı var?'' diyorsunuz.

Ayrıca Daredevil'ı sadece bir dizi olarak görmüyor, Marvel'a sık sık filmlerde yer almak istediğini, karakteri daha çok kişiye izletmek istediğini içeren göndermeler yapıyor.
Bunu yapmayı çok seviyorum. Dizide yer almayı, karakterin geçmişini öğrenmeyi, setteki harika insanlarla çalışmayı seviyorum. Bu karakteri dizi olarak aktarmak çok daha uygun çünkü eğer bir film olsaydı 2 saatten aksiyon sahnelerini çıkardığınızda anlatacak pek bir şeyiniz kalmıyor. Dizi sayesinde karakterin geçmişini, yaşadıkları zorlukları, seçimlerini herkes çok daha iyi öğreniyor. İnsanlar bir süper kahramanın günlük hayatını da bilmek istiyor. Daredevil'ı tekrar beyaz perdede görmeyi çok isterim ve bu rol için uygun görülürsem daha ne isterim bilmiyorum.

Eminim ki biz onu MCU'nun çok daha büyük sahnelerinde göreceğiz. Belki Civil War ve Daredevil 2. sezonu arasında biraz daha mesafe olsaydı filmde de görebilirdik fakat şimdilik biraz daha bekleyeceğiz. Charlie'nin önünde daha The Defenders dizisi var. Sonrası mı? Büyük ihtimalle bir Daredevil 3. sezonu ve Marvel'dan umuyoruz ki Avengers: Infinity War'da yer alması. Çünkü bunu sonuna kadar hak ediyor.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget