Pazar Kahvesi #9

Pazar Kahvesi(14-20 Mart)

Koca bir haftayı daha geride bıraktık. Önümüzde yeni, muhtemelen eskisi kadar yorucu bir hafta daha bizleri bekliyor ama şimdi bunları dert etmenin zamanı değil. Şimdi gelin birlikte bu hafta çizgi roman dünyasında olanlara bakalım. Ve dünyevi dertlerden kurtulalım! -Evet biraz fazla iddialı oldu-


Fear the Walking Dead'den Fotoğraf  Geldi!

Walking Dead'in Spin-off'undan ses çıkmaya başlıyor yavaş yavaş. Geçen hafta bir poster, şimdi de fotoğraf ile bize kendini hatırlatmaya devam ediyor. 10 Nisanda da yeni sezonu başlayacak. Yani The Walking Dead sezon finalini yaptıktan hemen sonra.

Siz Kimin Tarafındasınız?

Batman v Superman filmini 5 gün sonra izleyebileceğiz. Her ne kadar film tam anlamıyla Superman ile Batman'in kavgasıyla geçmeyecek olsa da herkes ikisinden birini daha ön planda tutuyor. Peki DC evreninin küçük ekranının oyuncuları kimi tutuyor işte buyurun.

Geçmişin çöpleri, geleceğin efsaneleri Legends of Tommorow ekibinin favorileri;


Zoom ve Reverse-Flash'tan sonraki yaşayan en hızlı adamın dizi ekibinin favorileri:


Beyni ketçapla yiyen hortlak ablamızın dizi ekibinin favorileri:


Bruce Wayne Maskeyi Geri Aldı

Eşe dosta haber salın beklediğimiz haber geldi. Endgame ile birlikte hakkın rahmetine kavuşmuş daha sonrasında aslında ölmediğini öğrendiğimiz Bruce Wayne, Batman 50.sayısıyla birlikte ismiyle özdeşleşen yarasa kostümünü ve maskeyi aldı. Bildiğiniz gibi ortalıkta olmadığı sürede de Jim Gordon Batman titrine sahip çıkmıştı.

Daredevil'den Enfes Posterler

Tamam biliyorum zaten 13 bölüm çıktı, artık sizin heyecanınızı diri tutmalarına gerek yok, zaten önünüzde koskoca bir sezon, sizin bitirmenizi bekliyor. Hatta belki de şu an bir pazar kahvesini okuyayım da sonra Daredevil'e kaldığım yerden devam ederim diyerek girdiniz ama yine de şu posterlere bakın derim. Gerçekten enfes olmuşlar





Gotham'a 3.Sezon Onayı 

 Pek çok Batman villian'ın yanında velet Bruce Wayne'i bolca gördüğümüz, bir Jim Gordon'lı Gotham polisiyesi olan Gotham'a sevenleri için güzel bir haber geldi: Dizi 3.sezon onayı aldı. 
 Bir de dizide Penguen'in babasını oynayacak aktör de ortaya çıktı: Paul Reubens.

Supergirl'ü Flash Kesmedi Bir De Batgirl'ü Deneyecek

Bildiğiniz gibi çok kısa bir süreçte -yaklaşık 8 gün- Flash ile Supergirl crossover yapacaklar. Tabi bizim bu konuda heyecanımız büyük. Her ne kadar farklı evrende olduğu söylense de yapımcılar tarafından bir şekilde crossover yaptılar. Hem belki de bu, diziler için bir dönüm noktası olabilir kim bilir? 

Her neyse Supergirl kadrosuna Manhunter ve Flash gibi süperstarların yanına bir de Batgirl ekleme niyetinde. Bölümün ne zaman ve nasıl olacağı meçhulken hangi Batgirl olacağını ve kimin oynayacağını da bilmiyoruz.


Telltale'in Batman'inden Detaylar Geliyor

Oyun 17 yaş üstü olarak piyasaya sürülecek ve Alfred, Vicky Vale, James Gordon, Renee Mantoya gibi önemli karakterler de bulunacakmış. Oyunda oynayan kişinin Gotham'ı daha iyi bir yer haline getirmek için farklı seçenekleri bulunacakmış. Ve bu kararları hem Batman hem de Bruce Wayne olarak verebilecek ve Gotham ona göre şekillenecekmiş. Buyurun bu da teaser'ı, beni heyecanlandırmaya fazlasıyla yetti.

Han Solo Oyuncu Arayışları

Bildiğiniz gibi Disney Han Solo orijin filmi çıkarmak için kolları sıvadı. Ve bunun için oyuncu arayışlarına bile başladılar. Biz de size bu arayışlardan rolü kapmaya en yakın olanları listeledik.
Hail Ceasar'dan  Alden Ehrenreich
Transformers Age of Extinction'dan Jack Raynor
Fantastic Four'dan Milles Teller
Kingman's'den Taron Egerton.

Prearcher'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Dizi Fear the Walking Dead'in yarı sezon arasına girmesiyle başlayacak. Yani 5 Haziranda. Ama pilot bölümü ilk olarak 22 Mayısta yayınlanacak -Nasıl oluyor ben de anlamadım-. Ve ilk sezonu 10 bölüm olacak. Daha sonrasında ikinci sezon olayı alırsa belki bu değişebilir. Tabii bunları konuşmak için daha erken. Şimdilik umutlarımız dizinin çizgi romandaki gibi güzel olmasından yana. 

Bu hafta da bizden bu kadar, bir sonraki yazılarımızda görüşmek üzere. İyi haftalar.





Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget