Elektra Sonsuza Dek Ölü Kalacaktı


Frank Miller’ın efsane Daredevil hikaye örgüsünü hepimiz biliyoruzdur. Ve o hikaye örgüsündeki Elektra’nın trajik ölümünü de. Normalde o dönem Daredevil’in editörü Ralph Macchıo, Frank Miller’e, Elektra’nın Miller aksini söyleyene kadar ölü bırakılacağına dair söz vermiş.

Tabii biz bunları Macchıo’nun asistanı Pat Garrahy’nin themanwithoutfear.com sitesinde yazdıklarından biliyoruz. Garrahy’nin dediğine göre, Macchıo sözünü tutacağını Miller’a söylemiş ama Marvel, Elektra’yı kaybetmek istemiyormuş. Emirler bu yönde olunca demiri kesmiş haliyle.


Garrahy "Bence Elektra’yı döndürerek doğru olanı yaptık Elektra’nın dönüşünü sır olarak sakladık ve sayı çıktığında herkes çok şaşırdı, bunun karşılığında iyi bir geri dönüş aldık" demeyi de ihmal etmemiş.

Macchıo’nun Elektra’nın dönüşüne Miller’i de dahil etmeye çalıştığı ama Miller’in buna yanaşmadığı da söylentiler arasında, tabii işin bu kısmı tamamen söylenti.
Sonuç olarak Marvel bu işten kazançlı çıktı ve bu işin tek kaybedeni ise Miller oldu. O pek bir şey kaybetmese de Elektra'ya verdiği trajik son, son olmaktan çıkmış oldu.


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget