Pazar Kahvesi #49

Pazar Kahvesi (2-8 Ocak),

Han Solo'nun Akıl Hocasını Kim Oynayacak?

Han Solo'nun ilerleyen süreçte çıkacak olan solo filmi için başroller belli olmuştu. Alden Ehrenreich, Donald Glover ve Emilia Clarke'ın paylaştığı bu başrollerin yanında bir de bişr başka önemli rol için bir kaç isim duyuruldu. Bahsettiğimiz rol Han Solo'nun akıl hocası rolü. Düşünülen isim ise Woody Harrelson. Hunger Games ve Now You See Me gibi filmleriyle bilinen Harrelson'un rolü aldığı spekülasyonları her tarafa yayıldı. Rolü aldığı sadece spekülasyon tabii.

Bu rol için söylentisi çıkan tek isim Woody Harrelson değil. Hollywood Reporter için çalışan Borys Kit'in yazdığına göre rol için Woody Harrelson'dan önce Bale de düşünülmüş. İkisi de sadece söylenti aşamasında mı, teklif götürüldü mü bilmiyoruz. Ama Han Solo'nun kadro olarak şimdilik gayet iyi bir izlenim bıraktığını söyleyebiliriz.

Usain Bolt Flash Cameosu İstiyor

Yaşayan En Hızlı Adam, çizgi romanların en hızlısının filminde bir cameo istiyor. MTV'ye verdiği bir röportaj sırasında bu isteğinden bahsetti Usain Bolt. Geçtiğimiz sene yönetmenlerden yana şansı yaver gitmeyen Flash filminin başında hala bir yönetmen yok. Henüz yönetmen bile belirlenmemişken bu cameo'nun ayarlanması ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de bu cameo efsane olurdu. WB duy sesimizi! 

Black Panther Kadrosune Yeni Aktör

Geçtiğimiz sene çıkan American Crime Story dizisinden tanıdığımız bir isim, Black Panther'in oyuncu kadrosuna katılmış. Bahsettiğimiz isim Sterling K. Brown. Black Panther'in geçmişiyle bağlantılı bir karakteri oynayacak olan Sterling K. Brown'ın karakterinin isminin de N'Jobu olduğu belirtildi.

Nick Fury Solo Çizgi Romanı Geliyor

Çizgi roman dünyası içerisinde oldukça bilinen bir isim olan yazar James Robinson, yeni Nick Fury serisinin başına geçecek. JSA, Justice League of America, Fantastic Four, Starman gibi pek çok seride çalışan Robinson'a Costantine ve Midnighter & Apollo serilerinden tanınan Aco eşlik edecek.

Bildiğiniz gibi Marvel'de Ultimate evrenindeki siyahi ve ana evrendeki beyaz Nick Fury olmak üzere iki Nick Fury vardı. Geçtiğimiz yıllarda Marvel bu sorunu çözmek için bir yola başvurdu. Ana evrendeki Nick Fury'nin bir başka siyahi asıllı bir kadından  bir oğlu oldu. Adına da Nick Fury Jr. koydular sonra o Nick Fury büyüdü(büyürken babasıyla aynı gözüne yara aldı bir hikayede) ve babasının ortadan kayboluşunun ardından da Shield'in başına geçti. İşte bu yeni çıkacak serideki karakterimizde ana evrendeki Nick Fury'nin oğlu. 

Serinin her sayısı başka bir hikaye anlatacak. Orginal Sin ile birlikte ortadan kaybolan asıl Nick Fury'nin ise serinin en azından ilk 6 sayısında görünmesi beklenmiyor. Nick Fury baharda raflarda olacak. 

Supergirl'e Mister Mxyzptlk Geliyor

Normal şartlarda bir Superman kötüsü olan Mister Mxyzptlk, bu sefer de Supergirl'ün başına bela olacak gibi. mister Mxyzptlk oldukça güçlü bir villain. Umarım tek bölümle çöpe atmazlar. Kendisi irade gücüyle her şeyi gerçeğe dönüştürebiliyor. Buna Doomsday'in kopyalarını yapabilmek de dahil. Ancak kendisinin tam olarak bir motivasyonları yok. Bunların hepsini şaka yapmak ve eğlenmek için yapıyor. Karakterin en garip özelliklerinden biri de ne zaman ismini tersten söylese doksan gün boyunca Dünya'ya gidemeyip kendi gezegenine dönmek zorunda. Her ne kadar o ismi tersten söylemek o kadar da kolay olmasa da kendisi kandırılması oldukça kolay biri.

Tabii Supergirl de karakteri direkt olarak böyle yansıtmayacaklardır. Bir kere görüntüsü farklı. İkincil olarak da güçlerinin epey kısırlaştırılacağını düşünüyorum ben. Haliyle öyle bir karakterin yeteneklerini düşük bütçeli bir diziye yansıtmak o kadar kolay bir iş değil.

Elektra Serisi Daha Çıkmadan Çizer Değiştirdi

Önümüzdeki aylarda ilk sayısı çıkacak olan serinin, daha ilk sayısı çıkmadan çizeri değiştirildi. Bu değişikliğin nedenini, Marvel'in satışlarından ve iletişiminden sorumlu Chris D'Lando "O, Şubat ayında çıkacak olan Bullseye'ın birincisayısında da harika bir iş çıkardı. Morgan'ın performansından memnunuz bu yüzden başka bir seride daha iyi bir iş çıkaracağını düşündük. Bu yüzden Elektra serisine onun yerine Juan Cabal'ı getirdik." diyerek açıkladı.

Çizgi Roman Yazarı Pedofiliden Yargılanıyor

Daha çok 2004 yılında yazdığı Men of Tomorrow çizgi romanıyla bilinen Einser ödüllü elli dokuz
yaşındaki Gerald Jones pedofili suçundan yargı karşısına çıkacak. YouTube'a bir çocuğun cinselliğini içeren bir video yayınladığını söylenen, Gerald Jones 29 Aralık'ta tutuklandı.

Bu tutuklanmadan sonra evi aranan Jones'un evinde, altı yüzden fazla çocuk pornografisi içeren fotoğraf ve video bulundu. Bulunan  görsel ve videolarda bir yaşında bir çocuğun olduğu bile söyleniyor.

Mjonir'siz Bir Thor Ragnarok.

2017 yılında çıkacak Thor:Ragnarok ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Filmde Thor'un ünlü çekici yok. Ragnarok'ta Mjonirsiz bir Thor izleyeceğiz. Tabii bu tıpkı çizgi romanlarda son dönemlerde olduğu gibi artık Mjonir'e layık olamadığından değil. Bunun nedeni esir tutulacağı gezegene çekici olmadan götürülmesi. 

Shaolin Cowboy Sürpriz Bir Yazarla Geri Dönüyor

Geof Darrow'un Eisner ödüllü ünlü 7 sayılık Shaolin Cowboy serisi, Dark Horse tarafından geri döndürülüyor. 4 sayı sürecek bir mini seriyle geri dönecek olan Shaolin Cowboy'un yazarı pek çok çizgi roman severin oldukça yakından tanıdığı bir isim. Frank Miller. Bu sefer Miller seriyi tek başına yazmayacak. Yanında da ünlü polisiye roman yazarı Andrew Vachss olacak. 

Bullseye'in Yaratıcısı Wolfman Bullseye'e Geri Döndü

Crisis of Infinite Earths ve Teen Titans: Judas Contract gibi efsaneleşmiş serilerin arkasındaki isim Marv Wolfman, kendisinin yarattığı Bullseye'i tekrar yazmak için geri döndü. 5 sayılık bu Bullseye serisini normal şartlarda Ed Brisson ile Guillermo Sanna yazıyor. Ancak ekstra uzun 1.sayı için Marv Wolfman'ın yazıp Alec Morgan'ın çizeceği ufak bir Bullseye hikayesi gelecek. Sayı Şubat ayında çıkacak.

Matthew McConaughey Marvel Filminden Gelen Teklifi Reddetmiş

Interstellar ve The Wolf on the Wall Street gibi büyük sükse yapmış filmlerde oynayan Matthew McCounaghey, bir Marvel filminde rol teklifi gelmiş ancak kendisi bu teklifi reddetmiş. GOTG Vol 2 için teklifte bulunulmuş kendine. Ancak kendisi ilk filmi sevmesine rağmen ikinci filmde kendisine sırf ismi olan bir aktör almak istedikleri için teklif yapıldığını düşünüp reddetmiş. Kendisine bir kötü karakter için teklif yapılmış. Tabii biz bunun hangi kötü karakter olduğunu bilmiyoruz.

Hugh Jackman Wolverine'den Emekli Olma Kuşkuları Var

Yaklaşık iki ay sonra vizyona Logan filmi girecek ve 17 yıllık bir çağ kapanacak. Hugh Jackman kendisiyle bağdaştırdığımız Wolverine rolünü bırakacak. Ancak görünüşe göre kendinin bu konuda şüpheleri varmış ve bunun tek nedeni de geçtiğimiz yıl vizyona giren Deadpool filmiymiş.

Geçtiğimiz haftalarda Ryan Rendols bir Deadpool/Wolverine filmini dillendirmişti. Bunun üstüne epey yazılıp çizilmişti.Bunun üstüne Hugh Jackman'dan bir açıklama geldi. Hugh Jackman rolü bırakma konusunda bu yüzden tereddüt ettiğini, böyle bir filmin mükemmel olabileceğini ancak zamanlamanın oldukça yalnış olduğunu söyledi.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget