Pazar Kahvesi #18

Pazar Kahvesi (16-22 Mayıs)

Robert Kirkman'lı çizgi roman belgeseli hakkında detaylar, X-Men 80'ler Stili Albüm kapakları, Hugh Jackman'ın bıraktığı rolün akıbeti, Captain Marvel filminin yönetmen söylentileri ve daha fazlası bu haftaki pazar kahvesi radarımıza girdi. Gelin kahveleri yudumlarken okuyalım bu haberleri.

Jessica Jones'tan Bir Karakter Iron Fist'te

Jessica Jones ile ilk olarak gördüğümüz Jeri Hogarth karakteri daha sonrasında karşımıza çıkmıştı. Daha sonrasında kendisini Daredevil'in sezon finalinde Foggy'i kendi şirketine katmaya çalışırken görmüştük. Clarie Temple'dan sonra iki dizi arasında bağlantılı olarak gördüğümüz ikinci karakter olmuştu Daredevilde gözüktükten sonra. Anlaşılan şimdi de kendisini Iron Fist'te göreceğiz çünkü an itibariyle kendisi caste eklendi

Çizgi romanlarda Danny'nin babası Wendell Rand'in çalışanlarından biri olan Jeri'i burada görmemiz de pek sürpriz değil yani.

Stephen Amell  Sezon 5 İçin Konuştu

Dizinin 5.sezonu hakkında konuşan Amell yeni düşman hakkında ufak ipuçları verdi. Variety'e konuşan Amell "5.sezondaki büyük kötü düşmanımızı duydum ve böyle bir karekteri ancak bir dizide beşinci altıncı ve ya yedinci sezonda kullanabilirsin. Ve bildiğim kadarıyla süpergüçleri yok bunu söyleyebilirim. Supergirl'ün dizisi gelecek ama bunu biz tanıtmayacağız. 2.sezondayken Flash dizisini tanıtmıştık. Geçen sene Legends of  Tommorrow'u tanıttık ve bu sene bunu yapacağımızı sanmıyorum. çünkü Supergirl çoktan yayınlanmış bir şey. Bunun yerine sevdiğim gibi daha çok Arrow olaylarına bağlı kalacağız. Bu tarz şeyleri sevmediğimden değil. Geçen sene bana Legends'a gelip yaşlı Oliver'ı oynamamı söylediler. Ben de "Bu harika olur ama bunun bizim gidişatımızı nasıl etkileyeceğini göstertin böylece ilerleyen bölümlerde sıkıntı çıkmasın" dedim. Ve yaptık da güzel de oldu. Demek istediğim sadece planı görmek istiyorum" diyerek Sezon 5 hakkında yorumlarda bulundu.

Yapımcılar Legends of Tomorrrow Sezon 2 Hakkında Konuştu

Bu haber Legends of Tomorrow'un sezon finali hakkında spoiler içerir demedi demeyin.
Vandal Savage'e karşı dünyayı kurtarma görevine çıkan ekip sonunda yolculuklarının sonuna geldi ve yapımcı kadrodan Marc Guggenheim  gelecek sezon hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
"Karakterler için bir liste yaptık ve onlar için hikayeler yazdık ama sıra Hawkman ve Hawkgirl'e gelince ileride ne olacağını düşünemedik. Onları hikayelerini çok sıkı ve ince ince işlemiştik düşündüğümüz her şey çok zorlama geldi. 4000 yılın ardından ilk kez Vandal'ın etkisi altında değillerdi ve biraz ara vermeleri gerektiğine karar verdik. Onları 2.sezonda yapabildiğimiz kadar erken geri getireceğiz." dedi.

Daha sonrasında son sahnedeki Hourman'den bahseden Guggenheim sözlerine "Hourman son sahnedeki sözleriyle ikinci sezonda yapacaklarımıza dair büyük bir ışık yaktı. Çünkü sadece Hourman'i değil aynı zamanda takım arkadaşları JSA'yı da tanıttık. Her çizgi roman okuru JSA'nın Justice League'nin kurulmasına önayak olduğunu bilir. O yüzden bu bizim Televizyondaki DC evrenimiz için çok büyük bir adım. Tanrıya şükür ne stüdyo ne de kanal "Bu çok büyük. Bunu yapamazsınız" demedi daha çok "Bu çok büyük. Tanrım, bunu nasıl yapacaksınız?" dediler. Bize habire bunun üstesinden nasıl geleceğimizi sordular. Bizim cevabımız ise "Hiçbir fikrim yok ama bir yolunu bulacağız" oldu."

Guggenheim ikinci sezonun kötüsü hakkında da "Bunun bir Thanagarianlı olmayacağını söyleyebilirim. Tamamiyle başka bir şey olacak. Ama şunu söyleyebilirim ekip için bu karakterin yanında Vandal Savage ile yüzleşmek parkta yürüyüşe çıkmak gibi olur. Çok çok daha büyük bir tehtid olacak. Bunu burada keseceğim çünkü bunu yaptığımızda ve insanlar ekibin neyle karşı karşıya olduklarını tam olarak anladıklarında "Vandal da kimmiş?" diyecekler. Bu hayal edebileceğinizden de büyük bir şey olacak bunu temin ederim." açıklamasını yaptı.

CW Genişletilmiş DC Evreni Fragmanı

Supergirl'ün de eklenmesiyle dört dizili ve onlarca karakterli evrenimiz hızı kesilmeden büyümeye devam ediyor gelin sizinle bu evren için hazırlanan bu fragmanı bir izleyelim.


Riverdale İlk Görsel

Radarımıza çok seyrek uğrasa da şu anda CW tarafından bir Archie uyarlaması olan bir dizi hazırlanıyor ve daha açık tonlarda gördüğümüz Archie çizgi romanlarının aksine gayet koyu kıvamlı bir dizi bekliyor anlaşılan bizi.


Gelin Siz de Xavier'ın Okuluna Katılın

Tam 2 gün önce vizyona gire X-Men: Apocalypse bildiğiniz gibi 80'lerde geçiyor. Karakter ve çevre dizaynları da buna göre hazırlanmış durumda. Bu videoda da 80'lerin televizyon reklamlarına benzer bir reklam hazırlanmış. Ama reklamı yapılan şey Xavier'ın Yetenekli Gençler Okulu ve reklamı yapan da Jubile'nin kendisi.

CW'den devasa Crossover

Supergirl'ün akıbeti sonunda belli oldı NBC'den CW'e geçen dizinin akıbeti sonunda belli oldu. Kendisi pazartesi günleri yayınlanacak. 

Bu kısa bilgilendirmenin ardından bahsettiğimiz o devasa crossover'dan bahsedelim. Supergirl ile birlikte CW çatısında 4 dizi oluştu. Ve bu sene bu 4 dizinin birer bölümünü kapsayan 4 bölümlük bir crossover'a girişecek CW. 170 dakikalık bir iş olacak demek bu. Eğer iyi kurgulanırsa tadından yenmez. Hele ki dizilerin hala takipçisiyseniz.

X-Men'e 80'ler Stili Albüm Kapakları

Hazır film 80'lerde geçiyorken bir de X-Men karakterlerine 80'ler albüm kapakları hazırlanmış tam çerezlik güzel bir iş olmuş bence.









Wolverine Öldü Çok Yaşa X-23

Daha önce de bunun olduk ça mümkün olduğunu belirtmiştik. Hugh Jackman'ın üstüne yapışan tolü başakasına vermektense yerine X-23'ü geçirtmenin stüdyo için daha makul olacaktır. Ve X-Men filmlerinin yönetmenmi Bryan Singer da anlaşılan böyle düşünüyor. Hatta kendisi "Stüdyoyla bunu konuştum bile. X-Force'u ve Dişi Wolverine'ı göstermeyi gerçekten düşünüyorum" açıklamasını yaptı. 

Söylentiler Carol'a Yönetmen Buldu

Civil War II ile birlikte çizgi romanlardaki önemini bir kez daha gösteren Carol Denvers ya da öteki adıyla Captain Marvel'in filmi de gün geçtikçe söylentilerden nasibini alıyor. Daha önce Elizabeth Wood'un bu film için Marvel ile görüştüğü söylenmişti şimdi ise başka bir isim söyleniyor. Emily Carmichael.Tabii her şey söylenti aşamasında ama yönetmenin duyurulması eli kulağındadır. Kevin Fiege geçtiğimiz nisan ayında başrol oyuncusuyla yönetmenin yaz içerisinde duyurulacağını söylemişti çünkü. 

Kirkman'lı Çizgi Roman Belgeseli

The Walking Dead, Invincible ve Outcast gibi oldukça başarılı çizgi roman serileri yazan Robert Kirkman, AMC ekibiyle bir araya gelip Heroes and Villains: The History of Comic Books isimli bir belgesel serisine girişecek. Serinin prodüktörlüğünü de Walking Dead'in prodüktörlüğünü de yapan David Albert yapacak. Belgesel serisi hakkındaki gelişmeleri de geldikçe buradan aktaracağız.



Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget