Irredeemable Çizgi Romanı Film Oluyor!


Irredeemable serisine ne kadar aşinasınız? Bilmeyenler için kısaca konusunu söyleyelim. Plutonian isminde "Superman" gibi bir karakter, günün birinde delirir ve bütün takım arkadaşlarını avlamaya başlar, gezegeni önünde diz çöktürür, milyonlarca insanı gözünü kırpmadan katleder. Avlamaya çalıştığı süper kahraman takımı Paradigm da Plutonian'ı durdurmak için her şeyi denemeye çalışır. Tamamen umutsuzlukla, karamsarlıkla dolu, gerçek bir süper kahraman distopyasıdır Irredeemable. Yaratıcıları Mark Waid ve Peter Krause de "Ya Superman komple kafayı yeseydi?" fikrinden yola çıkarak yazmışlar bu seriyi. Superman'e de çok harika göndermeler yapmakta seri.

Bugün itibariyle öğrendik ki 20th Century Fox, BOOM Studios'a ait serinin film haklarını satın almış. Filmin yönetmenliğini, Edgar Wright ayrıldıktan sonra Ant-Man filminin senaryosunu yeniden yazan, Anchorman serisinin ve Big Short filminin yönetmeni Adam McKay yapacak. Senaryo ise Hansel and Gretel: Witch Hunters filminin senaristi Tommy Wirkola'ya emanet.

Haberler bununla bitmiyor. Fox, yepyeni bir süper kahraman evreni yaratmaya niyetliymiş ve Irredeemable da bu evrenin başlangıç noktası olacakmış. Bilmeyenler için, Plutonian delirdiği zaman, kötü adam olmayı bırakıp Plutonian'a karşı çalışan Max Damage isimli karakterin de Incorruptible isminde bir serisi vardı.

Ee, ne diyorsunuz? 3. bir sinematik evrene hazır mısınız?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget