Willem Dafoe'nin Justice League'deki rolü belli mi oldu?

Geçen ay Willem Dafoe'nin Justice League'de rol olacağını öğrenmiştik. Buraya kadar her şey normal, işin ilginç kısmı bugüne kadar hep kötü adam rollerinde izlediğimiz Dafoe, Justice League'de iyi adamı oynayacak! Biraz yadırgasak da kabullendik. Peki Willem Dafoe'nin oynadığı muhtemel iyi adam kim? Burada bir uyarı yapalım, bu haber %100 doğru olmasa da bir nevi SPOILER içeriyor. Eğer sinema salonunda izlerken şaşırmak istemeniz gibi bir hayaliniz varsa yazıyı hemen kapatın.




Batman tamam, Superman tamam, Wonder Woman tamam, Flash tamam ve Aquaman de tamam. Justice League için gözlerimizin aradığı bir kişi var. Evet, Green Lantern! İddiaya göre Willem Dafoe, Justice League'de Hal Jordan'ı canlandıracak!


Hemen ''Yok artık!'' demeyin. Hal Jordan bir hikayesinde Parallax tarafından etkilenip kafayı yemiş ve fiziksel olarak yaşlanmıştır. Bu iddianın yanına bir de Warner Bros.'un 2020'de çıkacak olan Green Lantern Corps filmi için daha deneyimli bir Hal Jordan aradığını eklersek, Dafoe'nin JL'de Hal Jordan'ı oynaması gayet mantıklı.

Kesin doğrulama için Warner Bros. veya DC'den bir açıklama ya da Justice League'i bekleyeceğiz!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget