Civil War'un yapılmasına Batman v Superman vesile olmuş!

Kuşkusuz Captain America Civil War Marvel'ın şu ana kadar ki en büyük ve en çok beklenen filmi, eh bir de Spider-Man'in eve dönüş faktörü var tabii ki. Marvel Sinematik Evrenini sonsuza kadar değiştirecek ve en sevdiğimiz kahramanlar birbirlerini öldürme noktasına gelecek. Ama işin aslı Kevin Feige'in aklında (MCU'nun başı) Civil War çizgi roman serisini beyaz perdeye uyarlamak yokmuş. Buna Warner Bros. ve DC Comics, Batman v Superman'i duyurunca karar vermişler!

Joe Russo Civil War için katıldığı bir röportajda bu hakkında konuştu;
Bu tarz filmler son yıllarda sosyal medyada çok popüler ve büyük ilgi görüyor. Çünkü sosyal medyada tartışan izleyicilerin, filmler çıkmaya devam ettikçe zevki şekilleniyor ve kötü filmlerle bizi yerden yere vurabiliyor. Bunun dışında fikirlerini görmek için ise harika bir ortam. Mesela Deadpool'dan örnek verelim. Dünya çapında 750 milyon dolar mı? Yok artık! Buna sebep olan onlar. İki yıl önce Winter Soldier'ı bitirdikten sonra bir tane daha yapmak istiyorduk ama ilgimizi çeken şey Civil War hikayesiydi. Şu ana kadar 11 ya da 12 film çıktı, insanlar çikolatayı sever. Ama haftada beş kez vermeye başlayana kadar severler. Ondan sonrasında ilgilerini kaybederler. Artık onlara gökkuşağı şerbeti vermenin zamanı gelmişti. Kevin Feige insanların ilgisini kaybetmemek konusunda çok hassas ama Civil War fikrini kabul etmemişti. Daha sonra Batman v Superman'in çıkacağı duyurulduğunda yanımıza gelip ''Tamam, haklıymışsınız.'' dedi.

Şu ana kadarki tanıtımlar, fragmanlar ve izleyenlerin yorumlarıyla Civil War'un ne kadar iyi bir film ve Marvel için çok iyi bir tercih olduğu anladık. Buna şahit olmak için ise 6 Mayıs'ı bekleyeceğiz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget