Oliver Queen, 5. Sezonda Rusya'ya mı Gidiyor?


Arrow'u takip ediyor musunuz ya da son sezonunu izliyor musunuz bilmiyoruz, ancak izleyenler bilecektir ki Oliver Queen, cehennem gibi bir adada 5 yıl kaldıktan sonra evine sadece tek bir amaçla gelmiştir: Şehrini kurtarmak. Previously on Arroööhhm...Neyse, Oliver Queen dizinin 1. sezonunun pilot bölümünde adada 5 yıl mahkum olduktan sonra döndüğünü söylüyordu. Rusça konuşuyordu ve K.G.Beast'le iletişime geçeceği zaman bir Bratava dövmesi olduğunu öğreniyorduk.

O zamandan beri dizideki Flashback sahneleri her sezonda, adadaki 1 yılı anlatıyordu. 5. sezonla birlikte de adadaki 5. yılını doldurmuş olacak ve 5. sezon finalinde, pilot bölümde ilk gördüğümüz haline dönecek. Bunu merakla bekliyoruz en azından.

Bu hafta sonu Arrow yazarları, 5. sezonla ve flashbacklerle ilgili bazı şeylerden bahsetmiş:

Marc Guggenheim:
Flashbacklerin ilk iki sezonda -bence üçüncü sezonda da- en çekici yanı, Oliver Queen'in 5. yıl önce, eskiden olduğu adamla şimdiki hali arasındaki farkları görmemizi sağlamasıydı. Asıl sorun ise, pilot bölümde karşılaştığınız adamı yaratabilmek için beş yıllık bir Oliver Queen hikayesini flashbacklerde anlatmamız. Yani, flashbacklerde derine indikçe, günümüzdeki adama da o kadar çok benzemeye başlıyor, böylece de flashbacklerin çekici yanını, eskiden ne kadar farklı olduğu elementini kaybetmeye başlıyoruz....Bu sezon sıkıntısını çektiğimiz konu buydu.
Sezon 5'ten bahseden Wendy Mericle ise şunları demiş:
Ne kurmaya çalıştığımızın farkındayız. Sezona girmek kolay olacak, çünkü artık bir son noktamız var, biz o noktadan geriye doğru çalışacağız. Çok fazla ipucu vermek istemiyorum ancak sonunda Oliver'ın o Bratava dövmesini nereden aldığını ve Rusça konuşmayı nasıl öğrendiğini anlatacağız.
Ee, ne diyorsunuz? Sizce bu diziyi ne kurtarabilir?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget