Chris Evans daha ne kadar Steve Rogers rolüne devam edecek?

Hiçbirimiz istemiyor ki beyaz perdede yıllardır izlediğimiz süper kahramanlara hayat veren oyuncuların yerine başkalarının gelmesini, rollerini bırakmalarını... Avengers: Age of Ultron çekimleri tamamlandığından beri Chris Evans'ın oyunculuktan emekli olacağı söylentileri dönüp duruyor, Evans film için katıldığı bir röportajda ara vermek istediğini, medyanın bunu abarttığını söylemişti.

Chris Evans'ın Marvel ile altı filmlik kontratı vardı ve Civil War ile birlikte geriye bir film kalıyor. Biz acaba son kez hangi filmde yer alacak diye düşünürken Chris Evans, Collider ile yaptığı röportajda sevenlerinin gönlüne su serpen bir açıklama yaptı!
Son katıldığım röportajda bu filmleri yaparken zamanın ne kadar çabuk geçtiğinden bahsetmiştim. 2010 yılında başladım ve bu altı yıl göz açıp kapayana kadar geçti. Rolü ilk aldığımda çok korkutucu geliyordu ama şu an bundan ayrılmak benim için çok zor, bir daha böyle filmlerim olmayacağından korkuyorum. Son altı yıldır her sene ''Bu sefer bunu yapacağız.'' diyorlar ve filmler harika olduğu için zamanımız çok harika geçiyor. İyi filmler yapmaya devam ederken kim bırakmak ister ki? Şu an için kontrat yenilemem gündemde değil. Çizgi romanlarda biliyorsunuz ki kalkan başka kişilere devrediliyor ve Marvel hangi hikayeyi ya da kurguyu kullanmak isterse ben bunu yapmaya hazırım. Yani eğer kalkanı devretmemi isterlerse bunu tabii ki yaparım fakat devam etmemi isterlerse ben hazırım!

Şu an için en olası teori dokuz filmlik kontratı olan Sebastian Stan'in (Bucky Barnes) kalkanı ve Kaptan Amerika ünvanını devralması... Stan'in dokuz filmlik kontratı olması dokuz filmde yer alacağı anlamına gelmiyor. Eğer Marvel, Sebastian Stan'in Bucky'sine filmlerinde yer bulabilirse bu olacak, aksi takdirde dokuz filmde de kesin olacak diye bir şey yok. Çizgi romanda hem Sam Wilson hem de Bucky Barnes kalkanı devralıyordu. Marvel'ın Kaptan Amerika hakkındaki planlarını bekleyip göreceğiz...

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget