Pazar Kahvesi #8



Pazar Kahvesi(7-13Mart)

Şu açılış cümlelerini yapmak ne zormuş be. En iyisi bu sefer hiç açılış cümlesi kurmadan haberlere geçelim. 

Lumberjanes Gotham Academy Crossover’ı için Düğmeye Basıldı

Boom!’un sevilen yayını Lumberjanes ile Gotham’daki bir yatılı okulu anlatan Gotham Academy serileri ortak bir iş için yola koyuldular. Seri için kapak bile çizildi. Serinin kapağını Gotham Academy’nin çizeri Karl Kerschl çizdi ve seri beş sayılık olacak.


Valiant ve İmage’den Deathmate Geliyor

  Deathmate ismini bu çizgi romanlardaki ilk görüşümüz değil. 93 yılında Valiant’ın Image ile yaptığı 6 sayılık crossover’ın ismi de Deathmate’di. Bu crossover o dönem  baya gecikmeyle tamamlanmıştı Şimdi ise aynı isimde bir crossover daha geliyor. Seri bu yaz gelecek ve WildCATS’den Void ile Dr.Solar’ın birbirlerine aşık olmaları ve iki evrenden de  gelen tehditlerle savaşmalarını konu alacak. Ve seri tıpkı ilk sefer de olduğu gibi 6 sayı sürecek.


Iron Fist Cast Başvuruları

 Dizi için daha başrol yeni bulundu şimdi de diğer oyuncular aranıyor ve o oyuncularla ilgili de birkaç detay çıktı. İşte o Cast başvurularında rollerin tanımları;

Karakter Adı: Devon
25-30 yaşları arasında, erkek, tercihen Asyalı, Doğu Hindistanlı ya da Pasifik Adalı, yakışıklı,güçlü, yetenekli,dikkatli bir savaşçı.
Eğer dövüş sanatlarında bir tecrübeniz ve ya eğitiminiz varsa lütfen not edin. (Düzenli Oyuncu)

Karakter adı: Christine
25-30 yaşları arasında, kadın, Asyalı, New York sertliğine sahip bir iş kadını, temiz kalpli, ama bolca sırrı olan bir karakter.
Eğer dövüş sanatlarında bir tecrübeniz veya eğitiminiz varsa lütfen not edin. (Düzenli Oyuncu)

Karakter Adı: Walter
30-35 yaşları arasında, erkek, açık tenli, yetenekli ve tehlikeli, işinde oldukça parlak zekalı ama acımasızlığıyla nam salmış bir karakter. (Düzenli Oyuncu)

Karakter Adı: Jody
25-30 yaşları arasında, kadın, açık tenli, iyi eğitimli, merhametli ,şefkatli (Düzenli Oyuncu)

Karakter isimlerini açığa vermemek adına biraz oynadıklarını tahmin ediyoruz. Devon muhtemelen Davos/Steel Serpent, Christine ise Collen Wing olacaktır. Walter ve Jody'nin ise Ward ve Joy Meachum’u oynayacağını tahmin ediyoruz.

CW Dizilerinin Sezon Finali Tarihleri Belli oldu

 Tüm dizilerin final tarihleri belli oldu. Tabii biz bizi ilgilendiren kısmı ele alacağız. Yani çizgi roman uyarlaması olanları. İşte Sezon Finali tarihleri şöyle;

-Izombie 12 Nisan
-Legends of Tomorrow 19 Mayıs
-Flash 24 Mayıs
-Arrow 25 Mayıs

Ve tüm CW dizileri daha doğrusu tüm çizgi roman uyarlaması CW dizileri yeni sezon onayı almış durumda.



Denver Deodorantlarıyla Batman Gibi Kokun

Denver Deodorantları Batman için iki koku hazırlamış, biri Urban Legend diğeri ise Knight Warrior. Açıkçası Batman’in onca iş güç arasında(yok Penguen ile uğraş yok Arkham’dan kaçan Joker’î yakala vs.) deodorant sıkmaya vakit bulduğunu sanmıyorum. Ama her ne kadar reklam koksa da bu haberi de şu araya sıkıştıralım dedik. Bari reklam parası falan alsaydık. 

Jena Malone’nin Rolü Belli Oldu

  Zack Snyder çıkan tüm söylentilere rağmen ne Malone için ne Robin’i ne de Batgirl’ü oynayacak diyordu. Eh dediği de oldu zira Malone muhtemelen Barbara Gordon’ı oynayacak. Daha önce kendisinin filmden sahnelerinin çıkartıldığı ve sadece Blu-Ray’deki R-Rated’da gözükeceğini bildirmiştik. Yalnız bu haber kesinleşmiş bir şey değil yani Malone’yi Barbara Gordon olarak da göremeyebiliriz. Nasıl görürüz bilmem ama anlaşılan bekleyip göreceğiz,

Bill Gates ve Melinda Gates İstedikleri Süper Gücü Söyledi

 Gatesnote sitesinde yazan Bill ve Melinda Gates süper güçler hakkında tartışırken şöyle bir şey yazmışlar.

Hangi süper güce sahip olmak istersin bizim favori sorumuz.
Uçabilmek, görünmez olmak, zamanda yolculuk yapmak. Hepsi güzel seçenekler.
Ama biz de muhtemelen bizim gibi üç çocuğa birden yetişmeye çalışan aileler ile aynı cevabı verirdik.
“Daha çok zaman!”
“Daha çok enerji!”

Bu arada Bill Gates’in babasının Superman çizgi romanları koleksiyonu olduğunu ve Gates’in hepsini 15 yaşındayken okuduğunu da buraya not düşelim.



Kirkman’dan Marvel Posterlerine Parodi

 Outcast, Walking Dead ve Invicibles serilerinin yaratıcısı Kirkman, Invicibles serisinin kapağı için Marvel’in son dönemlerde yayınladığı Protect the Future, Change the Future posterlerinin bir nevi parodisini yapmış işte buyurun kapak.




Scalped Dizisinin Pilot Bölümü Gelecek

İki yıl önce çıkması için harekete geçilen dizide nihayet pilot bölüm için kollar sıvandı. Jason Aaron’un yazıp R.M. Guera’nın çizdiği Vertigo serisinin WGN ile birlikte küçük ekran uyarlaması gelebilir demektir bu. Tabi kanalın dizinin pilot bölümünü onaylaması gerek önce. Pilot Bölümü, Star Trek Beyond’un senaristi Doug Jung yazıp yönetecek. Geoff Johns da yapımcı olarak dizide yer alacak.


Vertigo son dönemlerde Lucifer ve Izombie dizilerini yaptı. Bunun dışında Preacher ve Y the Last Man söylentileri var. Film ekranında da Watchmen ve V for Vendetta seyrettik daha önce ve gelmesi planlanan Sandman üçlemesini de unutmayalım. Vertigo serileri de son zamanlarda baya baya uyarlanıyor küçük ekrana ve beyaz perdeye. 

Bu haftalık bizden bu kadar. Gelecek Pazar Kahvesinde buluşmamız dileğiyle. İyi haftalar...

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget