DC Comics Editörlerinin Reddettiği, Tim Burton tadındaki Batman'89!


Yukarıda görmüş olduğunuz görsel, 2013 yılında yayına başlayan Batman '66 serisinden. Hem görsellerden hem de isimden anlayacağınız üzere, 1966'daki dizinin çizgi roman uyarlaması. Dizinin bütün havasını, çizgi romanın sağladığı sınırsız efekt özgürlüğüyle birleştirince muhteşem ötesi bir eğlence sunmuştu bize Jeff Parker ve Jonathan Case.

Fakat öğrendik ki DC Comics editörleri, geçen sene çok ama çok güzel bir projeyi reddetmişler. Joe Quinones'in kendi blogunda paylaştığı görsellerle bu projeden haberimiz oldu. Batman '89 projesi. Yani Tim Burton Batman'lerini tıpkı Batman '66 gibi enfes şekilde izleme fırsatı. Aşağıda görsel tasarımlar, Quinones'in konu hakkında açıklaması bulunmakta:








Yukarıdaki görseller, Kate Leth ile birlikte geçen sene hazırladığımız bir projeye ait tasarımlar.
DC'nin yakın zamanda çıkan Batman '66 serisinden ilham alarak, Tim Burton'un Batman Returns filminde bıraktığı yerden devam etmeyi düşündük. Selina Kyle/Catwoman'ın dönüşünü görmemizin yanı sıra Robin, Barbara Gordon/Batgirl, Harley Quinn ve Poison Ivy'le Burton evrenine uygun şekilde yeniden tanışacaktık. Ayrıca Billy Dee Williams'ın, Harvey Dent'inin, Two Face'e dönüşümünü de izleyecektik.  
Seriyle ilgili çok eğlenceli fikirlerimiz vardı ancak reddedildi. Yine de bunları çizmek eğlenceliydi ve Kate'le Michelle Pfeiffer Catwoman'ı üzerinden bir bağ kurduk.
Miyav.

Böyle bir seri gerçekten de mükemmel olmaz mıydı? Her ne kadar geçen sene olan bir olay olsa da bugünlerde öğrenmemiz sebebiyle, şu sayaç da sıfırlanabilir:



Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget