Arrow ve Flash'deki Green Lantern Göndermeleri - Dizi geliyor mu?

Önce Arrow, daha sonra Flash ve en son Legends of Tomorrow. CW, dizilerine ve karakterlerine sürekli yenilerini ekliyor. Peki Green Lantern bunlardan birisi olabilir mi? Uzunca bir süredir dizisinin geleceği ile ilgili söylentiler var, aynı zamanda en çok istenen karakterlerden birisi. Dizilerde yapılan Green Lantern göndermelerine bakarak gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bahsettiğimiz göndermelere bir göz atalım.


Hatırlayacaksınız, ilk bölümde Flash, güçlerini Ferris Air'e ait terk edilmiş bir Ferris Air tesisinde denemişti. Ferris Air, en çok bilinen Green Lantern olan Hal Jordan'ın test pilotu olarak çalıştığı yer. Son sezona kadar Arrow'da beş yerde Ferris Air'den ve beş yerde Hal Jordan'ın şehri olan Coast City'den bahsedildi. Flash'de ise bu sayılar Ferris Air için dört ve Coast City için üç. Ayrıca bildiğiniz üzere Arrow'un dördüncü sezonundaki geçmişe dönük sahnelerin bir kısmı Coast City'de geçiyor.


Bu göndermeler, CW dizilerinde genellikle bir sonuca bağlanıyor. Flash daha başlamadan Arrow'da Central City'den bahsedilmesi buna örnek olarak gösterilebilir. En sonunda Barry Allen, güçlerini kazanmadan önce Arrow'da tanıtılmıştı. Ayrıca Arrow'un geriye dönük sahneleri daima normal sahnelerle ilgili oluyor. Örneğin ikinci sezonun geriye dönük sahnelerinde Slade Wilson ve Sara'dan bahsedilirken sezonun konusu Deathstroke ile olan savaştı. Üçüncü sezonun geçmişe dönük sahnelerinde Maseo ve Tatsu varken sezon da onlarla ilgiliydi. Bunlar Green Lantern için görmezden gelinemeyecek ayrıntılar.


Gelelim göndermelerin en büyüğüne. Belki dikkat etmişsinizdir, belki de etmemişsinizdir ancak Hal Jordan, Arrow'un dördüncü sezon ilk bölümünde görüldü. Bu herkesi heyecanlandıran bir gelişmeydi.


Jordan'ın babasından kalan montunu hepimiz tanırız. Elbette efektlere en çok ihtiyaç duyan karakterlerden birisi olduğu için bu diziye büyük bir bütçe gerekiyor, yine de Green Lantern yakın zamanda bizlerle olacak gibi görünüyor. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget