Deadpool devam filminin çıkacağı kesinleşti!

Deadpool daha vizyona girmemesine karşın 20th Century FOX yapımına o kadar güveniyor olmalı ki devam filminin olacağını ve çalışmalara başlandığını açıkladı. 12 Şubat'ta vizyona girecek filmin yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick, 2. film için kalem kağıdın başına tekrar oturacak. Yönetmen Tim Miller'ın ise durumu daha belli değil.



20'nin üzerinde TV Spot yayınlanmasına karşın Deadpool için duyulan heyecan üst düzeyde. Hatta ve hatta, Rotten Tomatoes sitesini bilirsiniz. Hani oyuncuların, eleştirmenlerin, yapımcıların, yönetmenlerin falan filan, filmleri değerlendirip oy verdiği site. Heh! İşte Deadpool o siteden %82 oranında ''başarılı'' derecesi aldı. Boru değil arkadaşlar, %82 diyorum.

Film ülkemizde 12 Şubat'ta vizyona giriyor ve 15 yaşının üzerinde herkes izleyebilecek. Türkçe dublajda ise sansür yok. Yani argo, küfür vs. ucu kaçık bir şekilde her şeyi duyabileceksiniz. 

Bu kadar da değil! Devam filmi hakkında bir de önemli gelişme var. Büyük ihtimalle Cable, filmde yer alacak.



Cable'ın rolünün ne kadar büyük olacağı daha belli değil. İzlediğiniz fragman ve TV Spot'larda Colossus'un hatrı sayılır derecede önemli bir rolü var. Deadpool&Cable ilişkisini göz önüne alırsak şunu diyebiliriz; Cable'ın rolü Colossus'dan büyük olacak. 

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget