Thor Ragnarok Yaklaşırken Bölüm 9: Beta Ray Bill A.K.A Thor'un Çekicini Kaldıran Adam

Thor dünyasının sevilen bir karakteri vardır Beta Ray Bill




Kendisi Thor'un çekicini kaldırdığı için Odin tarafından ödüllendirilmiştir ve Thor'un iskelet at versiyonu gibi garip bir şey olmuştur.

Thor olur da MCU filmlerinde Beta Ray Bill aranmaz mı? tabiki aranır, MCU hastaları bütün filmleri ve ara fonları hatim edip durdular, ve sonunda Beta Ray Bill'i Galaksinin Koruyucuları filminde kolleksiyoncunun kolleksiyonları arasında buldular.


Tabi bir de Ragnarok filmi duyurulunca sevinç çığlıkları arttıkça arttı, bazı forumlarda kökeninin en başta işleneceği vs. yazıldı, senaryolar havalarda uçuştu, sonuçta Ragnarok çizgi romanında küçük de olsa bir role sahiptir.


Tabi bu kadar heyecan bünyeye pek iyi gelmedi, MCU hastalarının sevinçleri kısa sürede kursaklarında kaldı, çünkü Galaksinin Koruyucuları filminin yönetmeni James Gunn açıklamasında bazı şahin gözlü izleyicilerin Beta Ray Bill olduğunu söyledikleri şahsın Beta Ray Bill olmadığını söyledi. Böylece bu tartışma da son buldu.

Ancak MCU evreninde Thor'un çekici Mjolnir'i kaldırabilen başka biri daha var, o da Ultron Çağı filminin baş aktörlerinden biri.


Evet ta kendisi, vision.

Şu an için Ranarok filminin senaryosu yazım aşamasında ancak sırf MCU evreni ile bağları kopmasın diye Beta Ray Bill yerine Vision gelirse şaşırmayız. Sonuçta Beta Ray Bill bile çok kısa görünmüştü. MCU göndermeleri için tam uygun bir sahne.

Bu arada aranızda daha Thor: Ragnarok çizgi romanı'nı okumayanlar varsa buraya buyursunlar.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget