Marvel Filmlerindeki Ayrıntılar Bölüm 1: Solo Filmi Biten Kahramanlar - A.K.A Sonuna İlla Bir Şey Koymak Lazım.

Malumunuz Marvel Küliyatında bir düzine kahraman var, bunların hepsine solo film yapılmıyor, birde demirbaş kahramanlar bunların da sürekli solo filmleri mevcut. Ancak bir süre sonra Marvel bu karakterin solo filmlerini bitiriyor ve diğer filmlere dahil ediyor.


Marvel efendi düşünmüş taşınmış ve solo filmleri biten ancak evrende var olmaya devam edecek kahramanları göstermek için bir ayrıntı düşünmüş. Bu da solo filmi biten kahramanın filminin en sonuna Will Return ibaresi eklemek şeklindeymiş.



Yani Demir Adam 3'ün sonunda Tony Stark Will Return yazısı çıkmıştı. Aynı şeyi Ant-Man filminde de yapmışlar ve Ant-Man filminin sonuna Ant-Man will Return yazmışlar(zaten önümüzdeki 4 yılda başka Ant-Man filmide duyurulmadı) . Yani will Return yazısını görürseniz bir daha tek başına filmini göremeyeceğiniz kahraman demek oluyormuş.

Peki sonrasında ne olacak? 4. evre şu sıra kesinleşmiş gibi, hatta ilk filmi olarak 3. evredeki Inhumans 4. evrenin giriş filmi olarak eklenecekmiş, bu arada da Marvel karakter değişimi (Bucky'nin Steve Rogers'ın yerine geçmesi gibi) ve Crossover işleyişine devam edecekmiş. Eski karakterlerde isim yada arada bir görüntü olarak evrende efsane şekilde var olacakmış, böylece seyirci karakter değişimlerine daha çabuk alışabilecekmiş. Akıllıca bir mantık ancak uzun vadede tutmaz gibi.

Nedeni Marvel'ın elinde adam akıllı pek süper kötü kalmadı, bunu için Örümcek Adamı almaya uğraştılar, böylece bir çok süper kötüye kavuştular, bu sırada da çizgi romanlar vasıtası ile yeni süper kötüler üretmeye çalışacaklar, Ancak ileride sürekli Crossover'a dayarlarsa emin olun çok sıkar. Zaten şu an bile Crossover çalışıyorlar ve senede bir event işliyorlar.

Örneğin: 2016 da İç Savaş, 2017 de Ragnarok, 2018 ve 2019 da Sonsuzluk Savaşı event'leri film olacak. Bundan sonra Annihilation event'ine doğru gider bu iş. Neyse Marvel bu 2 sene daha bekleyip 2020 planını göreceğiz. Yalnız yukarıda bahsedilen solo filmi biten kahraman muhabbeti yapan forumlar Thor: Karanlık Dünya filminin sonunda da Thor will Return yazısı için Thor: Ragnarok filmi için Crossover o solo film değil diye kassalar da bana sorarsanız fazla kasıntı bir iddaa...

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget