Pazar Kahvesi #37

Pazar Kahvesi (3-9 Ekim)


Black Panther Cast'inde Hareketlilik Var

Şimdiye dek açıklanan  castiyle zaten pek çok hayranını memnun eden Black Panther kadrosuna akademi ödüllü oyuncu Forest Whitaker'ı da kattı. Whitaker Wakanda'nın yaşlılarından Zuri'yi oynayacak. Bunun dışında caste Daniel Kaluuya, Winston Duke ve Florence Kasumba gibi isimlerde eklendi.

Kaluuya, T'challa'nın dert ortağı W'kabi, Duke M'Baku'yu, ve Kasumba da Wakanda'ya düşman bir kabilenin liderini oynayacak.

Alex Wilder Geri Dönüyor

Runaways'in buş düşmanı Alex Wilder yeni bir çizgi roman serisiyle Marvel evrenine geri dönüyor. Sıradaki Power Man & Iron Fist hikayesinde boy gösterecek.

DC Legends Oyunu Geliyor

DC'den yeni bir mobil oyun geldi. Hafif Injustice tadı aldığımız oyun hafif de Marvel'in Future Fight oyununu anımsatıyor. Pek çok hero ve villianı oynayabileceğimiz oyunun fragmanı buyurun burada;


The Punisher'dan Cast Haberleri

Daha önce Ben Barnes'ın kadroya katıldığını duyurmuştuk şimdi ise hem bu haber kesinleşti hem de diziye 2 yeni oyuncu daha eklendi. Lake House ve The Last Ship gibi dizi ve filmlerden tanıdığımız Ebon Moss-Bachrach Micro karakteriyle, Son of God ve From Paris With Love filmleriyle tanınan Amber Rose Revah ise Dinah Madani karakterini canlandıracağı söyleniyor. Ayrıca daha önceden de bahsettiğimi Ben Barnes, Billy Russo karakterini canlandıracak.

American Gods'a Çizgi Roman Serisi Gelecek

Nowhere gibi kitapları ve Sandman gibi çizgi roman eserleriyle epey ün kazanan Neil Gaiman'ın eseri olan modern dünyada geçen bu fantastik eser muhtemelen yakın dönemde dizisinin de çıkacak olmasının da etkisiyle çizgi romana uyarlanacak. Daha önce de bir çok kez Gaiman ile çalışan P. Craig Russel serinin yazarlığını alacağı seriyi Scott Hampton çizecek. 3 hikaye 27 sayı sürmesi planlanan serinin Shadows isimli ilk hikayesi de Mart ayında serinin ilk sayısının çıkmasıyla başlayacak.

Wolverine Filminin İsmi Cismi Belli Oldu

17 yıllık bir devir 2017'de yeni çıkacak Wolverine filmiyle sonlanacak ve Hugh Jackman rolü bırakacak. Bu son filme yavaş yavaş yaklaşırken  film hakkında yeni detaylar geliyor. Filmin yukarıda görmüş olduğunuz posteri ya da filmin adı gibi. Filmin ismi beklenildiği gibi ya da şimdiye kadar bizim hitap ettiğimiz gibi Wolverine 3 olmayacak Logan olacak ve muhtemelen bu Wolverine karekterinin bu evrenedeki son yürüyüşü olacak.

Green Lanter ve Planet of the Apes Crossover'ı

Geçtiğimiz sene duyurulan Star Trek/Green Lantern crossoverından sonra şimdi de Green Lantern bir başka seriyle crossover yapacak. Planet of the Apes ile. İki apayrı evren nasıl birleştirilir bilmiyorum ama eğer Star Trek ve Green Lantern yada Batman ile TMNT olmuşsa pek ala bu da olabilir bekleyip göreceğiz.

Batman Return of The Caper Crusader Çıkıyor

Batman'in 60'lı yıllardaki Adam West'li dizisi ve filmiyle aynı evrende geçecek ve hatta kemik kadro seslendirmelerinin aynı olduğu bu animasyon o diziyi seven ve ya nostalji sevenler için iyi bir seçenek olacak gibi. 2 gün sonra yani salı günü çıkacak olan animasyonun fragmanı da buyurun burada;


Krypton'un Başrolü Belli Oldu

Krypton'un başrolü Superman'in dedesi Sag-El'i oynayacak oyuncu belli oldu. Dizide Sag-El'i Cameron Cuffe calandıracak. Bugüne kadar net, dikkat çeken bir rolü olmayan Cuffe belki de bu diziden sonra yavaş yavaş parlamaya başlar. Dizinin pilot bölümünün çekimlerine geçtiğimiz haftalar da başlanmıştı. Pilot bölüm onaylanırsa diziyi izlememiz kuvvetle muhtemel.

Iron Fist'in Tarihi Belli Oldu

Luke Cage daha yeni çıkmış ve herkes yavaş yavaş onu sindirmeye çalışırken, Netflix sıradaki bombasının tarihini açıkladı. Defenders öncesi son dizi olacak Iron Fist tıpkı diğer 3 dizi gibi 13 bölümlük sezonuyla 17 Mart 2017'de izleyicisinin karşısında olacak. 5 ay var yani daha Iron Fist'i izlememize.


Caliber Comics'in Kurucusu Gary Reed Vefat Etti

 The Crow, Deadworld ve Negative Burns gibi serileriyle ünlü olan Calibur Comics'in kurucusu Gary Reed vefat etti. Aynı zamanda yazar olan Reed, Deadworld ve Baker Street gibi serileriyle de tanınıyordu. Kendisi aynı zamanda Capcom için Final Fantasy: Streetwise'ın senaryosunu da yazmıştır.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget