X-Men Apocalypse fragmanından en iyi 5 sahne!



X-Men Apocalypse, Batman v Superman ve Captain America Civil War'un biraz arkasında kalıyor gibi görünebilir... ama X-Men filmi yönetmek için doğmuş olan yönetmen Bryan Singer, 27 Mayıs'ta hem paramızın karşılığını fazlasıyla verecek hem de yıllar boyu tekrar izleyebileceğimiz efsanevi bir filmimiz olacak.

Biz de kendi çapımızda fragmandan favori 5 sahnemizi derledik;

1- En Sabah Nur aka Apocalypse'in origin'i



Fragmanda gördüğümüz üzere Mısır'daki piramitlerden birinde bir ayin eşliğinde En Sabah Nur, Apocalypse'e dönüşümünü yapıyor.

2- Beast vs. Psylocke


Psylocke karakteri için Bryan Singer'a ne kadar teşekkür etsek az, dublör kullanmayan Olivia Munn'a ise bir o kadar da minnettarız.

3- MAGNETO


Apocalypse ile gücünün zirvesine ulaşacak. Geçtiğimiz filmlerden ne kadar harika bir villain olduğunu biliyoruz pek söze gerek yok.

4- Apocalypse ve Dört Atlısı



Apocalypse'in büyük güçler bahşettiği ''mahşerin dört atlısı''. Filmimizin baş düşmanları. Her ne kadar Apocalypse'in konrolü altında olsalar da Magneto yaptıklarının farkında gibi, tam da villain karakterlerden görmek istediğimiz hareket :)

5- Cyclops vs. Storm


Scott Summers filmde daha eğitim alan bir öğrenci, güçlerini yeni yeni keşfediyor ve kontrol etmeyi öğreniyor. Storm ise Apocalypse'in verdiği güçlerle o eğitimi çoktan tamamlamış.




X-MEN APOCALYPSE 27 MAYIS 2016'DA SİNEMALARDA!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget