Verdiğimiz Kısa Arada Neleri Kaçırdık

Malumunuz 13 Mart’ta yaşanan Ankara Saldırısı yüzünden yayına bir süre ara vermiştik. Ve bu sabah itibariyle de geri döndük yayınlarımıza. Bu süre içerisinde olan ve yayınlayamadığımız haberleri de size bu başlık altında ulaştırmayı kendimize borç bildik.


Young Justice Geri Döndü Ama…

 Çizgi roman animasyonları her çizgi roman okuyucusu tarafından sevilir çünkü filmler gibi değildir, çizgi romana sadıktır. Bundan dolayı çizgi roman okuyucusu da animasyonlara sadıktır. Bu olay da onun kanıtı oldu resmen.

2011 yılında başlayan ve çok sevilen Young Justice animasyonunun iptali birçok izleyiciyi üzmüştür. Daha önce yeniden başlanması için çok baskı yaptılar, imza topladılar ama bu konuda hiçbir haraketlenme olmadı. Ta ki DC geçtiğimiz dönemlerde ileride Young Justice ile ilgili planları olduğunu duyurana kadar. Gerçi bu, Netflix’e Young Justice’ın yüklenmesi ve Netflix’in eğer iyi satış yaparsa animasyonu biz devralıp devam edebiliriz demesiyle aynı dönemde gerçekleştiğinden, herkes bunu animasyonun geleceğine yorumladı.  Sonuç olarak toplanan 1253 imza animasyonu değil çizgi romanı getirdi.

Bu iyi bir haber çünkü sadece seriyi getirmekle kalmıyorlar animasyonun kaldığı yerden devralıyorlar konuyu.  Seriyi animasyonun yaratıcıları Christopher Jones ve Greg Weisman devralıyor.

Civil War’ın Birden Çok After Credits Sahnesi Olabilir!

 Captain America: Civil War’ın yönetmenlerinden Joe Russo ile yapılan bir röportajda sorulan Civil War’ın after credits sahnesinde Doctor Strange görülecek mi sorusuna Joe Russo’nun cevabı şu olmuş:
“Filmin after credits sahnesinde kimin olacağını söyleyemem, hatta kaç credits sahnesi olacağını da söyleyemem. Bir olabilir, iki olabilir hatta belki de üç  after credits sahnesi olabilir.”
Açıkcası sinemada tüm yazıların geçmesini bekledikten sonra 10 saniye ancak edecek bir sahneyi beklemek insana çok koyuyordu, böylesi daha iyi.


Lobo Filmi İçin Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı.

Bu filmin çıkması 2009’dan beri düşünülüyormuş. 2009’da Warner Bros. filmin yönetmen koltuğuna Sherlock Holmes’un yönetmeni Guy Ritchie başa getirmişti. Ne yazık ki daha sonra Ritchie 2012 yılında Sherlock Holmes: Gölge Oyunları filmini çekeceği için Lobo’yu bıraktı. Bunun üzerine San Andreas’ın yönetmeni Brad Peyton getirilmiş ama nedense projeden 4 yıl boyunca hiç ses gelmemiş. Gerçi bu 4 yıl içinde filmde Lobo’yu oynaması için Dwayne Johnson ve David Trejo’nun adı geçse de o konuda da bir ses çıkmamış.

Dün ise Warner Bros. filmin yazarlığı için Wonder Woman’ın yazarı Jason Fusch’u tuttuğunu açıkladı. Yakın dönemde bu film için hareketlilik görmemiz muhtemel. Bu arada Peyton hala filmin yönetmeni mi yoksa değil mi belli değil.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget