Yeni Kaptan Amerika çok tanıdık bir çiftin kızı


Başlıktan da anlaşıldığı gibi mevzu biraz karışık ama Marvel içinde şu an her şey biraz karışık olduğu için bu bizi çok da şaşırtmıyor. Şimdi de elimizde çok acayip bir Avengers dergisi var, ismi de U.S. Avengers. Yani Birleşik Devletler'in Avengers'ı gibi bir şey.

Derginin içeriğine baktığınızda da bıyıklı Kırmızı Hulk'ı görünce çok şaşırmıyoruz çünkü alıştık artık Marvel'da böyle şeyler olmasına. Fakat ilginç olan bir şey daha var burada(aslında pek çok şey daha var). Çok yakından tanıdığımız bir çiftin çocukları, Luke Cage ve Jessica Jones'un kızlarının gelecek versiyonu bu derginin Kaptan Amerika'sı.


Marvel'ı güncel olarak takip edenler 'Danielle Cage' ismine hakim olacaklardır. Ama tabii ki bebek versiyonuna. Peki bu kız nasıl oldu da günüzüde geçen bir derginin Avengers ekibine dahil oldu?

2015'teki Avengers: Ultron Forever serisinde şu andan yüzyıllar sonra Ultron dünyayı ele geçirmiş ve karşısında ona karşı koyabilecek sadece Dr. Doom kalmıştı. Dr. Doom da ona karşı koyabilmek için geçmişten çeşitli kahramanlar getirmişti. Mesela Danielle'nin bebek olduğu zamandan, yani günümüzden, Black Widow ve Vision'ı geleceğe götürürken, Danielle'yi 21. yüzyılın ilerleyen zamanlarından almıştı, Danielle'nin Kaptan Amerika olduğu zamanlardan.

Şimdi de Danielle günümüze gelmiş ve bir Avengers takımına dahil olmuş. Takım zaten bir hayli acayip, Danielle'nin günümüze gelmesi daha da acayip.  Yani ben anlam veremiyorum ne gerek var böyle şeylere. Marvel evreni reboot üstüne reboot yiyor ama her şeyi düzeltmek yerine çorbaya döndüren bir ekip var evrenin başında. Moon Knight, Vision, Old Man Logan, The Unworthy Thor gibi çok güzel dergiler de çıktı veya çıkmaya devam ediyor ama genele baktığımızda ne yazık ki Marvel gerçekten çok kötü bir dönemden geçiyor.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget