Thor: Ragnarok'dan ilk sinopsis

2017 bangır bangır gelirken bütün filmler arasında en sessizi, denizin altından ilerleyeni Thor: Ragnarok olmaya devam ediyor. Taika Waititi'nin yönettiği filmin baskısı cidden büyük çünkü ilk iki film harbi cacık gibiydi. Waititi de geçenlerde Reddit'te katıldığı Soru & Cevap etkinliğinde Ragnarok'un ilk iki filmden tamamen kopuk olacağını belirtmişti.

Ragnarok fragmanı yavaştan gündeme geliyor, sizler de son günlerde fragmana dair bir bilgi var mı diye soruyorsunuz. Haklısınız da çünkü aynı ayda vizyona girecek Justice League'in ikinci fragmanı bu ay yayınlanacak. Olsun, güzel bir Thor filmi olacaksa varsın fragman geç gelsin.

He fragman yok ama bugün Thor: Ragnarok setinden özel bir fotoğrafla filmin ilk sinopsisi açıklandı.

Thor kendisini evrenin bir ucunda çekici olmadan Ragnarok'u durdurmak için zamana karşı bir yarışın ortasında buluyor. Ancak önce Avengers'dan dostu Hulk'un da yer aldığı ve rakibi olduğu acımasız gladyatör turnuvasından sağ çıkmak zorunda! 

Sinopsisin içerisinde çok da yeni bir şey yok. Thor çekici olmadan bir gezegene gidecek, turnuvanın finalinde Hulk ile karşılaşacak. Turnuvayı Grandmaster düzenleyecek ve dahası gibi muhtemelen doğru olan şeyleri biliyoruz. Neler bildiğimizi fragman incelemesinde konuşuruz!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget