İki Zıt Kutbun Hikayesi: Deadpool vs. Punisher


Dünyanın en çok konuşan ve en sessiz anti-kahramanlarının kapışmasına hazır olun. Deadpool ve Punisher'ı karşı karşıya getirecek bir dergi geliyor. Hem de çok yakında, Nisan'da. Peki nereden çıktı bu kapışma bir anda? Biliyoruz ki Marvel son yıllarda zaten Deadpool dergilerinin sayılarını bir hayli arttırmıştı. "Deadpool vs. Thanos" adında bir mini seri bile okumuştuk. Hala devam eden "Spiderman & Deadpool" serisine de bugün(4 Ocak) ilk sayısı yayınlanan "Deadpool the Duck" sayısı eklendi. Yani Marvel Deadpool'un değerini anladı, bırakmıyor. Ördekli seriyle ilgili bir iki şey söylemek gerekirse de açıkçası ben sayıyı okumadığım için Howard the Duck mı Deadpool oldu yoksa Deadpool mu ördek oldu çok bir şey anlamadım. Sadece bugün başladığını ve ördek kostümlü bir Deadpool olduğunu biliyorum. 


Şimdiyse Marvel çok büyük hayran kitlesi olan iki karakteri karşı karşıya getirecek. Bambaşka dünyalara ait iki karakteri. Seriyi Fred van Lante yazacak, Pere Perez'de çizecekmiş. Van Lante seri hakkında küçük bir demeç vermiş ama çok ayrıntıya da girmemiş. İkilinin Thunderbolts zamanlarından tanıştığını, birbirinden pek haz etmediğini ve farklı dünyaların içinde kendilerini bulacakları bir seri olacağını söylemiş. 

Ben açıkçası müthiş bir seri beklemiyorum çünkü bu tür mini serilerin geçmişine bakarsak genellikle çok başarılı olmuyorlar. Ama adamlar Deadpool vs. Punisher diyorlar, öyle hemen de pas geçilecek bir mevzu değil. Çünkü Deadpool'un içinde olduğu "Spiderman & Deadpool" serisi ve Gwen'in Gwenpool, yani bir çeşit Deadpool olduğu seri çok tuttu ve gerçekten çok eğlenceliler. Yani biz en iyisi köşemize çekilip bu seriyi de beklenenler kervanına ekleyelim.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget