Geoff Johns Watchmen mi Yazacak?


DC Rebirth'ün fikir babası Geoff Johns ABD'nin batı kıyısı yeni yıla girer girmez beş ayrı konuyu barındıran beş tweet attı. Bunların ilkiyse özellikle çizgi roman hayranlarının ilgisini bir hayli çekecek bir taneydi. Tweet bu;


Gördüğünüz gibi tekrar çizgi roman yazacağını söylemiş Johns, üstüne bir de Dr. Manhattan'ın resmini koymuş. Biz de hemen Watchmen mi yazacak bu adam diye düşünmeye başladık tabii. Peki gerçekten Watchmen yazacak mı?

Şimdi biz yine Geoff Johns'un yazdığı DC Universe Rebirth #1 sayısından beri zaten Watchmen karakterlerinin (daha çok Dr. Manhattan'ın) evrenin devamlılığını nasıl etkilediğini merak ediyorduk. Aklımızda tonla soru işareti vardı ve Dan Didio, şu haberde belirttiğimiz gibi, bu gizemin 2017'de açığa çıkacağını söylemişti. Bana göre Geoff Johns'un yazacağı yeni çizgi romanlarda Watchmen 2 tarzında değil de, Dr. Manhattan'ın ne yaptığıyla ilgili olacaktır. Yani içinde Watchmen karakterlerini bulunduran bir çizgi roman olacaktır ama ana evrende geçecektir. Sonuçta Rebirth'ün fikir babası o, bu gizemi açıklamakta ona düşer diye düşündüm ben.


Watchmen'e bir devam, yani Watchmen 2 gibi bir şey yazacağı hakkında fikirler de türemiş, özellikle yabancı medyada. Bense öyle bir şey olacağını hiç düşünmüyorum açıkçası. Çünkü ilk teori buna oranla çok daha ağır basıyor.

Açıkçası 2016 DC açısından güzel bir yıl oldu. Rebirth'le beraber hem bir çok okuyucu kazandılar hem de güzel işlerini arttırdılar. Ancak bunun üstüne 2017 daha da ilginç olacak gibi. Snyder-Capullo ikilisinin ortaya koyacağı geniş çaplı bir hikaye var ve şimdi de içinde muhtemelen Watchmen'in geçeceği, Geoff Johns'un kaleminden bir hikaye. Çok ilginç bir olaylar dizisi bizi bekliyor gibi bir hava var, bekleyip göreceğiz.


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget