Pazar Kahvesi #48

Pazar Kahvesi(25 Aralık - 1 Ocak)

John Wick Çizgi Romanı Geliyor

John Wick 2’yi merakla beklerken Dynamite CEO’su Nick Barruci karakterin çizgi romanını yapacaklarını açıkladı. Çizgi roman karakterleri ilgili yeni hikayeler üstünden ilerleyecekmiş. Yani tutup bize filmin öncesini veya iki film arasını anlatmayacaklar, tamamen yeni bir hikaye olacak. Kimin yazıp çizeceği henüz belli değil, umarım bu işin altından kalkabilecek iyi bir ekibe verirler de şöyle keyiflice okuruz John Wick’in maceralarını.

Slingshot İlk Bölüm Stortboard'ı Yayınlandı

Joe Queseda'nın senaryosunun yazım aşamasında bulunduğu ve bizzat kendisinin yöneteceği Slingshot'ın ilk bölümğn resimli taslağından görüntüler yayınlandı. Bahsettiğimiz bu taslak bizzat Queseda'nın elinden çıkma. Buyurun görüntüler:









Harry Potter Çizgi Roman Oluyor Çizeri De Jim Lee

Öncelikle şunu söylemeliyiz proje J.K. Rowling onayından geçti. Hem Rowling'in onayını alması hem de seriyi Jim Lee gibi bir çizerin çizmesi bizi epey heyecanlandırdı. Serinin ismi Love Is Love. Seriyle ilgili tek bir görsel yayınlandı şu ana kadar. Görselde Harry, Hermonie, Ron ve Dumbledore var hepsi asalarını kaldırmış ve bir gökkuşağı çıkarmış durumda. Görselin hemen altında da Ateş Kadehinde Dumbledore'un sözlerinden bir alıntı var. "Eğer hedeflerimizin aynı,  kalplerimiz açık olduğu müddetçe farklılıklarımız ya da dillerimiz hiç bir şey değil." Seri IDW ve DC ortak işbirliğiyle yayınlanacak, tek sayı olacak ve buradan sağlanaacak kazanç Orlanda Pulse saldırısında hayatını kaybeden insanların ailesine dağıtılıcak.

Agents of S.H.I.E.L.D. LMD Bölümü Set Fotoğrafları

10 Ocak itibariyle verdiği yarı sezon arasından çıkacak olan Agents of S.H.I.E.L.D.'in dönüş bölümünden yeni görseller geldi. Bölümün adının LMD olduğu açıklandı. İşte bahsettiğimiz yayınlanan görseller:






Carrie Fisher Vefat Etti

Duymayan kalmadığına adım gibi eminim ama Pazar Kahvemizde buna bir köşe vermeseydik ayıp etmiş olurduk. Star Wars'ın Prenses Leia'sı 60 yaşında hayata gözlerini yumdu. Star Wars'ı çocukluğunda izlemiş pek çok kişi için epey şaşırtıcı bir olay olduğu kesin. Kendisi 19 yaşındayken aldığı bu rolle pek çok kişinin hafızasına kazınmıştı. 

Guardians of The Galaxy’den Bir de Bendis Geçti

Evet, Bendis Guardians of the Galaxy yazarlığını bırakıyor. Sebep olaraksa iki şey belirtmiş. İlki hikaye de düşündüğü sona gelmesi ve onu ortaya koymak istemesi, ikincisiyse kendisine yapmayı çok isteyeceği projeler teklif edilmesiymiş. Dergiyi de, ikinci filmin çıkmasından yaklaşık iki ay önce, 15 Mart’ta ki 18. Sayıyla bırakıyormuş.

Bendis’in yeni projesiyle ilgiliyse hiçbir bilgi yok. Bekleyip göreceğiz ama Civil War II den sonra görmesek daha mı iyi diye düşünüyor insan.

Justice League'ye İki Tanıdık Karakter Daha

Jusice League'nin oyuncu kadrosuna iki yeni aktör daha eklendi. Bunların ikisi de oldukça tanıdık isimler. Çünkü bunlardan birinini çoktan bir filmde izledik. Diğerini ise Justice League çıkmadan zaten izleyeceği.z Biri Jesse Eisenberg'in Lex Luthor'u, diğeri ise Connie Nielson'ın Queen Hippolyta'sı. Filmdeki rollerinin boyutunu kestirmek gerçekten güç ama ben ekran sürelerinin 5 dakikayı fazla geçeceğini düşünmüyorum.


Brian Wood Yeni Robotech Serisinde

80'li yıllarda 85 bölümlük yayın hayatı olan anime serisi Robotech bir çizgi roman serisi olmaya adım adım yaklaşıyor. 2017'de Titan Comics'ten çıkacak bu serinin yazarı, DMZ ve Northlander gibi başarılı serilerin arkasındaki isim Brian Wood. Her ne kadar Brian Wood ismi bile tek başına yeterince cazip gelse de açıklanan bir çizer ve yayın tarihi yok.

Flash Yarı Sezon Fragmanı Geldi

Barry zaman yolculuğuna doymuyor arkadaşlar. ikinci sezonda annesini kurtarmaya gidince her şeyi birbirine kattıktan sonra, Flash’ın üçüncü sezonun ikinci yarısının fragmanında görüyoruz ki bu sefer de Irıs’in hayatını kurtarmak için geleceğe yelken açıyor.

The Flash 24 Ocak’ta ekranlara geri dönüyor. Buyrun fragman burada;


Supergirl Yarı Sezon Fragmanı

Kış arasından sonra The Flash gibi Supergirl de ekranlara dönüyor ve onun da fragmanı yayınlandı. Yalnız Kara’ya kötü bir haberimiz var, Kara kızıl güneşi olan bir gezegene gidiyor.

Bakalım güçleri olmadan Supergirl ne yapacak? 23 Ocak’ı bekleyin.

Wakanda Konsept Tasarımı

Captain America: Civil War ile ucundan kıyısından gördüğümüz Wakanda'nın her ne kadar bize ufacık bir kısmı gösterilse de çoktan tüm şehrin tasarımı yapıldı. Tasarımı yapan sanatçı Andrew Leung da bu tasarımı bu hafta içerisinde kendi internet sitesinden paylaştı. Görünüş olarak çizgi romanlardakinde çok farklı. Hem yemyeşil bir vadide hemde bir gölün üstüne kurulu bir şehir olarak tasarlanmış. Tasarımı çizgi romandan farklı olsa da, görkemi olarak onunla yarışır durumda.




Jeniffer Lawrence GOTG'de Rol Almak İstiyor

MTV International’da Passangers’dan rol arkadaşı Chris Pratt’le GOTG’de beraber oynamayı isteyip istemeyeceği sorulan Jeniffer Lawrance, GOTG’de Mystique’i canlandırmayı X-Men’de canlandırmaya tercih edeceğini söylemiş. Üstüne eklemiş, “X-Men’de bir daha oynamayacağım ama GOTG’de oynamayı çok isterdim.”

Tabii bu pek de mümkün değil. FOX ve Disney uzun yıllar daha evrenleri bir araya getireceğe benzemiyor. Zaten getirseler bile ondan önce Wolverine var, Fantastik Dörtlü var… Mystique’e kolay kolay sıra gelmezdi herhalde.


New Mutants Üçleme Olacak

Fox'un çıkartacağını söylediği net bir tarihi olmamasına rağmen hakkında sıkça haber çıkartan New Mutants hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz aylarda filmin yönetmeni olarak başa getirilen  Josh Boone filmin üçleme olacağını duyurdu.Boone, Filmin senaryosunu kendisiyle birlikte yazacak olan Knate Gwathley ile birlikte oturup New Mutants'ın çizgi romanlarından parçaları getirip bir film taslağı oluşturduklarını ve bu taslağı Kinberg'e götürdüklerini onun da bu fikri sevdiğini söyledi. Bu projeyi 1,5 yılda hazır hale getirebileceklerini ve çoktan çekim yeri ve film tarihini belirlemeye çalıştıklarını söyledi.

 Daha önce bir filmin Mayıs ayında çekilmeye başlanacağı duyurulmuştu Boone'un o gönderiyi paylaşıp "Acaba hangi film olabilir?" diye tweet atmasının üstüne o filmin New Mutants olduğunu tahmin ediyoruz. Boone'un konuşmalarından filmin konusunun da yüksek oranda Chris Claremont'un Bill Sienkiewicz ile birlikte yazdığı Demon Bear Saga'dan alındığı tahmin ediliyor.

Bu Pazar Kahvesi de burada biter. Herkese Mutlu Yıllar!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget